Widać za mało miałem elektryków w rękach
Się zaniepokoiłem
mój fach-a zdanie wyrwane i zmanipulowane w celu wywołania uśmiechu-może nie u wszystkich
Się niezaniepokajaj

wywołałem małą burze u znawców :/ bije się w pierś
Ale w sumie nie żałuje bo dowiedziałem się czegoś nowego i ciekawego
Może to ze mnie oczarowała gitara elektryczna było spowodowane właśnie złym drewnem na korpusie.

Nie zwracałem na to uwagi. Może to śmieszne ale kiedyś na wiele rzeczy nie zwracałem uwagi
Jakiś czas temu bardziej otworzyłem się na wiedzę z tematu muzyki i akustyki przy okazji innej pasji z tym związanej a mianowicie Car Audio ale w wersji Sound Quality (nie mylić z wielkimi subami pierdzącymi kto głośniej

) przerzucanie mnóstwa sprzętu w poszukiwaniu tego "swojego" brzmienia jak najbardziej idealnego. Spotykanie się z ludźmi o tej samej pasji na spotach i zlotach i zawodach. Kilka razy nawet z ciekawości i dla sprawdzenia swojego ucha wystartowałem w zawodach SQL

(mistrzostwach Pl i Eu) ale Never mind. Nie o tym jest temat.

Cały pic jest w tym ze potrafię się przyznać do niewiedzy. I tu się juz niejednokrotnie przyznałem że zbagatelizowałem znaczenie rodzaju dechy :/ sądząc że sztywna decha nie będzie popadać w słyszalne rezonanse zawłaszcza przy dużej ilości elektroniki w dalszym torze audio
Wam chwała za to ze nie zmieszaliście mnie z błotem (jak by mogło mieć miejsce na innych forach) a cierpliwie wytłumaczyliście mi mój błąd (chyba ze jeszcze wszystko przedemna

). A to świadczy że mam do czynienia z ludziami na poziomie

za to Wam dziękuję
Dzięki za uwagę
Się trochę rozpisałem
Pozdrawiam