21 Czerwca 2026, 20:27:00 czas Polski

Autor Wątek: jak prawidłowo sklejać sosne - słoje itd.  (Przeczytany 10946 razy)

Offline tomekz

• Moderator
  • Hero Member
  • Ocena +65/-7
  • View Gallery
Odp: jak prawidłowo sklejać sosne - słoje itd.
« Odpowiedź #15 dnia: 07 Lutego 2016, 22:25:35 czas Polski »
kierować się rozumem

Przepraszam Domid moja wina , bo  pewno  walnąłem  dla Ciebie za długie  zdanie do zrozumienia , tak   jak i zasady klejenia drewna. Stary   już jestem przed setką ,i też  nie zawsze  pewno  robię to  prawidłowo z racji ułomności mego rozumu i pewnych  zaników......

Offline domid

« Odpowiedź #16 dnia: 08 Lutego 2016, 23:32:33 czas Polski »
Stary   już jestem przed setką ,i też  nie zawsze  pewno  robię to  prawidłowo z racji ułomności mego rozumu i pewnych  zaników..
Skoro ty masz prawie 100 lat i popełniasz błędy z takim doświadceniem  to tymbardziej powinieneś być tolerancyjny.

Do reszty komentujących -  cytac zaznaczyłem bo tak mi pasowało , ale wy jak zwykle czepiacie się słówek zamiast skupić się na wątku tematu.

mily68

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 09 Lutego 2016, 00:03:24 czas Polski »
Krzysztof nie wiem czego Cię uczą tam gdzie się uczysz ale z takim podejściem do ludzi będzie Ci ciężko w życiu.
Swoją postawą nie wzbudzasz chęci pomocy a wręcz przeciwnie. Na TYM forum jest zdecydowanie inaczej niż na innych. Trzeba albo zaakceptować panujące tu zasady albo zapisać się gdzie indziej.
Przeczytawszy ten wątek mam wrażenie (może mylne), że w realu od niejednego faceta na takie Twoje zachowanie usłyszałbyś dosadnie powiedziane co masz zrobić (w sensie żebyś się szybko oddalił) i gdzie kogo i w co pocałować.
Ludzie tu są dobrego serca i chętnie pomogą i wybaczą ale też nie licz, że odwalą za Ciebie całą robotę i podadzą wszystko na tacy. Najpierw poszukaj sam, poczytaj, zgłęb temat. Nie traktuj nas jak "kolegów z podwórka".

Offline Szczepan

• Hero Member
  • Ocena +44/-0
  • ARS LONGA VITA BREVIS
  • View Gallery
    • Snycerstwo
« Odpowiedź #18 dnia: 09 Lutego 2016, 07:11:17 czas Polski »
zamiast skupić się na wątku tematu.

Zapewne o tej godzinie duża część forumowiczów się "skupia", niekoniecznie na wątku  ::)

domid - mily68 przedstawił Ci jak wygląda sprawa na tym forum. Jest tutaj zabawnie, humorystycznie, czasem ironicznie i z docinkami. Ale wszystko w granicach wzajemnego szacunku i wyrozumiałości.
Twoje wpisy okazują brak minimum szacunku dla obecnych, oraz wydaje Ci się chyba, że My tutaj pracujemy i naszym obowiązkiem jest udzielić Ci żądanych wiadomości  :o
Zejdź na ziemię...

Offline Vandal

« Odpowiedź #19 dnia: 25 Stycznia 2017, 13:34:52 czas Polski »
Ooo temat ten znalazlem w googlach :) dobrze ze ten facet ciagnal rozmowe, bo inaczej nie dostalbym b. Cennej wskazowki, mianowicie. Jedna z tych ksiazek dostalem w prezencie, ale jeszcze sie nie wzialem za czytanie, bo aktualnie przerabiam inna, natomiast dzis zabieram sie za czytanie i zaczne od strony 31-ej :)