01 Lipca 2026, 02:51:25 czas Polski

Autor Wątek: Kurs stolarstwa w małopolsce  (Przeczytany 8258 razy)

mily68

• Gość
Odp: Kurs stolarstwa w małopolsce
« Odpowiedź #15 dnia: 08 Lutego 2016, 23:04:56 czas Polski »
No i wyszła słoma z butów...
Autor wątku zamiast stolarstwem powinien zając się hodowlą buraków - jest wszak ich czołowym przedstawicielem ;D
Byłem chyba pierwszym który czytał pierwszy post zaraz po założeniu wątku ale celowo siedziałem cicho.
Osobiście znam tylko kilku forumowiczów ale żadnego z aktywnych tu "drewnojadów" nie nazwałbym chamem (nawet jeśli kiedykolwiek o coś się spieraliśmy).
Mam nadzieję, że mcybass już więcej do nas nie zawita.
« Ostatnia zmiana: 08 Lutego 2016, 23:07:42 czas Polski wysłana przez mily68 »

Offline morosoph

« Odpowiedź #16 dnia: 08 Lutego 2016, 23:12:58 czas Polski »
Piotr - sztuka wybaczania jest jedną z największych. To może ja jestem w jakimś stopniu idiotą? Nie wiem, pocieszam się tylko tym, że tylko czubki wiedzą pewne rzeczy na pewno ;D

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #17 dnia: 08 Lutego 2016, 23:18:21 czas Polski »
Dobra Morosoph przekonales mnie :D
Samo sie nie zrobi ale mogłoby sie samo wnosić.

Offline morosoph

« Odpowiedź #18 dnia: 08 Lutego 2016, 23:21:40 czas Polski »
Ale z tymi kucykami... ;D ;D ;D Dajesz radę ;D

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #19 dnia: 08 Lutego 2016, 23:24:36 czas Polski »
Bo kucyki sa taaakie slotasne :)

Klo

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: 09 Lutego 2016, 06:17:11 czas Polski »
Nie będziesz mnie chamie kultury uczył...
Masz rację.
Nie będę.
Szkoda czasu.
Prędzej nauczyłbym krowę śpiewać sopranem. :D

P.S.
Zastanawiam się, skąd u ciebie taka frustracja?
Czyżby wyłączyli tobie xbox'a i kazali wziąć się do pracy?

Offline Andriu

« Odpowiedź #21 dnia: 09 Lutego 2016, 09:05:05 czas Polski »
SpecPiotr widzę że  oglądałeś  pingwiny z Madagaskaru. Ja się tak wciągnąłem z moimi dzieciakami, że  to prawie uzależnienie.

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #22 dnia: 09 Lutego 2016, 09:16:18 czas Polski »
Aaa to stad to mi sie wzielo :o
Dzieki. Bo juz myslalem, ze na glowe mi padlo ale okazuje sie, ze jestem jednak calkiem normalny ;)
Swoja droga pingwiny rulez :)

Offline arturs

« Odpowiedź #23 dnia: 09 Lutego 2016, 23:11:23 czas Polski »
Piotr - sztuka wybaczania jest jedną z największych. To może ja jestem w jakimś stopniu idiotą? Nie wiem, pocieszam się tylko tym, że tylko czubki wiedzą pewne rzeczy na pewno ;D

można wybaczyć, ale nie zapomnieć :D

mcybass

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: 12 Lutego 2016, 18:01:38 czas Polski »
Może jestem prostak, ale przynajmniej jestem szczery, jestem ze wsi i nie wstydzę się tego. Wymyślacie różne bzdury o xboxie, młotku i słomie z butów - nie macie lepszego zajęcia jak np. praca w stolarni ? Widocznie nie, bo jesteście dennymi stolarzami i musicie nabijać tysiące postów na forum, bo przecież tylko to się liczy - kto ma więcej postów i cm w majtkach :/ na 20 postów nie otrzymałem ani milimetra chęci pomocy, ale kilometry hejtu...

Do waszej wiadomości - mam 30 lat, pracuje na pełny etat, po pracy prowadzę małą ale dobrze prosperującą stolarnie gdzie spędzam większość wolnego czasu, nie muszę tutaj siedzieć i nabijać postów bo nie mam na to czasu, w przeciwieństwie do osób które "odpowiedziały" na moja prośbę, które wolą pracować z klawiaturą niż z drewnem. Niektóry nawet z klawiaturą sobie nie radzą bo nie potrafią poprawnie pisać po polsku i używać polskich znaków - czyżby nie skończyli podstawówki?  :o

Offline Szczepan

• Hero Member
  • Ocena +44/-0
  • ARS LONGA VITA BREVIS
  • View Gallery
    • Snycerstwo
« Odpowiedź #25 dnia: 12 Lutego 2016, 18:34:15 czas Polski »
Skoro jesteś taki obrotny, obyty, doświadczony, i ochy i achy... to po co w ogóle pytasz o cokolwiek na "jakimś" forum?
Co Cie obchodzi kto jak spędza wolny czas, z kim rozmawia, jak rozmawia, co pisze?
Lepiej na forum niż przed telewizorem.
Nie myl szczerości z chamstwem, które aż kipi od Ciebie.
Wolność słowa to nie przyzwolenie na bycie burakiem.

Wnoszę o skasowanie wątku, bo chyba mamy do czynienia z trollem.

akwa-stolarz

• Gość
« Odpowiedź #26 dnia: 12 Lutego 2016, 19:04:01 czas Polski »
Szczepan daj spokój. Nie karm trolla.  Najbardziej zadziała na niego jak olejemy temat. Jarka proszę o zbanowanie trolla i niech wraca skąd przyszedł.

Klo

• Gość
« Odpowiedź #27 dnia: 12 Lutego 2016, 19:16:01 czas Polski »
To po kolei...
Może jestem prostak,
Przez grzeczność nie zaprzeczę. ;D

przynajmniej jestem szczery,
Odpowiem cytatem
Wolność słowa to nie przyzwolenie na bycie burakiem.

, jestem ze wsi i nie wstydzę się tego.
Ja też jestem ze wsi i też się tego nie wstydzę.
Natomiast wstydzę się tego, że to ty jesteś ze wsi i piszesz o tym oficjalnie.

musicie nabijać tysiące postów na forum, bo przecież tylko to się liczy - kto ma więcej postów
Gdybyś - zamiast warczeć jak kundel, poczytał sobie dłużej to forum, zorientowałbyś się, że jest to chyba jedyne miejsce w sieci, gdzie nikt nie zwraca uwagi na ilość postów. :)

nie macie lepszego zajęcia jak np. praca w stolarni ?
To co ty tutaj robisz? Nie masz lepszego zajęcia super stolarzu?

Wnoszę o skasowanie wątku, bo chyba mamy do czynienia z trollem.
Jestem za, a nawet pójdę dalej... Jak po usunięciu wątku mcybass nie zmieni postępowania - zbanować. Widzę, że akwa-stolarz ubiegł mnie. ;)

Offline wojo72

« Odpowiedź #28 dnia: 12 Lutego 2016, 21:38:02 czas Polski »
Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, że punkt dopisany do regulaminu o przedstawianiu się i mający chyba w zamyśle integrowanie forumowiczów w praktyce przyczynia się do rozwijania się niektórych wątków w kierunku podobnym do niniejszego. Autor wątku niewątpliwie przesadził w reakcji ale trochę też został sprowokowany uwagami o manierach itp. Poczucie humoru to sprawa indywidualna i apelowałbym o trochę luzu i wyrozumiałości dla nowych użytkowników bo tworzenie takiego TWA nie służy żadnemu forum. Portal zresztą jest też chyba w jakimś stopniu przedsięwzięciem komercyjnym i odstraszanie nowych użytkowników zbiorową nagonką nie działa na korzyść gospodarza forum. Być może lepszym rozwiązaniem byłoby po prostu ignorowanie takich wątków przez tych których razi, że autor nie dokonał wpisu w powitaniach.

Offline Henry

« Odpowiedź #29 dnia: 12 Lutego 2016, 22:11:26 czas Polski »
Od 15 lat siedzę na grupach dyskusyjnych i forach i jeszcze nigdy nie widziałem żeby ignorowanie dało cokolwiek dobrego. Zresztą co może dać temu forum ktoś kto obraża (przeczytaj wpisy przed jego drugim postem - naprawdę uważasz że został sprowokowany?), traktuje forum jako infolinię, wypomina że marnujemy jego czas, a reakcję na swoją głupotę nazywa hejtem...
To że prowadzi "dobrze prosperującą stolarnię", ale chce wyciągnąć ręce po dotację z naszych podatków pominę - bo to już moja personalna opinia.