16 Maja 2026, 03:09:24 czas Polski

Autor Wątek: Witam  (Przeczytany 2398 razy)

Offline MikolajP

Witam
« dnia: 09 Lutego 2016, 21:05:16 czas Polski »
Czołem koledzy, na imię mi Mikołaj, lat mam 20 i jestem pasjonatem pracy w drewnie. Poza tym jeżdżę na rowerze BMX od 8 lat i gram na harmonijce ustnej troszkę też. Raczej nigdy się nie nudzę, lubie produktywność. Mieszkam we wsi Dęborzyce, 45km od Poznania. Aktualnie we warsztacie dużo toczę mis, świeczników pudełek i różnych różnistośći, które wpadną do głowy. Poza tym zbudowałem sporo mebli z płyt laminowanych, ale to w pracy poprzedniej, nie kręci mnie praca z takim materiałem absolutnie, ale troszkę nauczyła. Aktualnie kompletuje warsztat, no i tak właściwie teraz na wiosnę go buduje, bo w tym w piwnicy już się nie mieszczę, marzę o własnej działalności gospodarczej. Bardzo szanuje i lubie ludzi pokornych, wybujałe ego w niczym nie pomaga, warto mieć przejrzyste spojrzenie na wszystko i być samoświadomym swojej wartości co pozwala nam możliwie bardzo stawać się lepszym, takie moje motto chyba  :)

Offline krist138

Odp: Witam
« Odpowiedź #1 dnia: 09 Lutego 2016, 21:12:17 czas Polski »
Witamy Mikołaja pochwal się wyrobami Powodzenia  :)

kozio

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 09 Lutego 2016, 21:43:39 czas Polski »
Jak na swój wiek to dosyć dojrzałe podejście masz...
Pracuję z dwudziestolatkami i jak posłucham na ich rozdmuchane ego to czasem wydaje mi się że zaraz pękną.
Czekam na pokaz z budowy warsztatu. Jeśli możesz to nagrywaj swoje poczynania bo z filmów dużo można się nauczyć. Pozdrawiam

Offline tomekz

• Moderator
  • Hero Member
  • Ocena +64/-7
  • View Gallery
« Odpowiedź #3 dnia: 09 Lutego 2016, 21:49:04 czas Polski »
Witaj   z nami
 :D

Offline krzyś48

« Odpowiedź #4 dnia: 09 Lutego 2016, 21:49:22 czas Polski »
Miło powitać ;)

Offline Lirorobert

• Administrator
  • Hero Member
  • Ocena +11/-0
  • View Gallery
    • Lirorobert
« Odpowiedź #5 dnia: 09 Lutego 2016, 21:54:05 czas Polski »
Witam

Offline MikolajP

« Odpowiedź #6 dnia: 09 Lutego 2016, 22:00:46 czas Polski »
Coś tam mi sie napatoczyło w folderach z moimi fotkami, więcej upchać juz nie pozwala forum. @Kozio, bardzo jest mi miło słyszeć takie słowa, budowa warsztatu to wylanie betonu na podłogę i na to tani blaszako-garaż, montaż będę miał w gratisie :P

mily68

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 09 Lutego 2016, 23:29:37 czas Polski »
Witaj.
Bardzo ładne te misy :)
Dojrzałość - pogratulować :)

Offline Wojtek Ś

« Odpowiedź #8 dnia: 10 Lutego 2016, 08:28:28 czas Polski »
Witam i ja. Podejście do życia prawidłowe, doskonała samokontrola poprzez jazdę na BMX, talent muzyczny i chęci do pracy. Nie zginiesz tak łatwo ;) Gratuluje wyrobów bo mi się bardzo podobają a najbardziej jednak ten świecznik
Nieważne na jakim sprzęcie pracujesz ważne jak to robisz :)

Offline amikron

• Hero Member
  • Ocena +0/-0
  • Sol omnibus lucet
  • View Gallery
« Odpowiedź #9 dnia: 10 Lutego 2016, 08:42:31 czas Polski »
Witaj, fajne te Twoje wyroby. Nie pokażę żonie, bo będę musiał na tokarkę zbierać... Tokarka by się zdała, ale przed nią jeszcze lista długa...

Offline visMajor

• Sr. Member
  • Ocena +0/-0
  • Zamień komputer na stolarnię
  • View Gallery
« Odpowiedź #10 dnia: 10 Lutego 2016, 09:06:56 czas Polski »
Cześć kolego, świetne realizacje. Też w planach mam zakup tokarki, tylko problem z miejscem w warsztacie.

Offline sajo

« Odpowiedź #11 dnia: 10 Lutego 2016, 09:46:04 czas Polski »
Siema.
@visMajor,najpierw opróżnij warsztat, wstaw tokarkę, zobacz co wtedy się nie zmieści i wystaw to na allegro  :D

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #12 dnia: 12 Lutego 2016, 00:27:47 czas Polski »
dużo toczę mis

To tak teraz mlodziez to nazywa... Ciekawie. Jak dla mnie miski sa troche za chude ale moze jakby troche podtuczyc ;)

Witam Cie kolego bardzo serdecznie. Czemu na takich ludzi jak Ty nie trafiam kiedy szykam pomocnikow/prawcownikow ? Dobre wiesci takie, ze jeszcze nie wygineli ;)

pozdrawiam serdecznie
Samo sie nie zrobi ale mogłoby sie samo wnosić.