01 Maja 2026, 16:56:37 czas Polski

Autor Wątek: Lie-Nielsen Toolworks  (Przeczytany 6452 razy)

Offline sajo

Lie-Nielsen Toolworks
« dnia: 18 Lutego 2016, 14:35:03 czas Polski »
https://www.facebook.com/DomowaStolarnia/posts/1729597747276060?comment_id=1729600783942423&reply_comment_id=1729601950608973&notif_t=share_reply

Mamy dla was ogromną niespodziankę! smile emoticon Wspólnie z Lie-Nielsen Toolworks oraz sklepem www.julians.pl pod koniec marca organizujemy pierwsze i jedyne w Polsce dwudniowe warsztaty prowadzone przez eksperta od narzędzi ręcznych firmy Lie-Nielsen Toolworks - Deneba Puchalskiego.
Deneb przylatuje odwiedzić nas raptem na kilka dni, więc będzie to jedyna możliwość aby skorzystać z tej okazji, a także zakupić ich niezwykłe narzędzia w specjalnej ofercie dla uczestników! My już nie możemy się doczekać! smile emoticon Więcej informacji oraz zapisy już wkrótce.
www.lie-nielsen.com

Wrocław. Szkoda, że to za miesiąc :) człowiek $$ by przyszykował. No i ciekawe co będzie na tych warsztatach.

Marcin M

• Gość
Odp: Lie-Nielsen Toolworks
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Lutego 2016, 15:52:58 czas Polski »
Podbijam pytanie - jaka cena, ktoś wie? I czy to we Wrocławiu będzie ?

Offline sajo

« Odpowiedź #2 dnia: 18 Lutego 2016, 15:58:31 czas Polski »
www.julians.pl jest z Wrocławia, Domowa Stolarnia też.
http://forum.domidrewno.pl/profile/?u=2136 jest z Julians.pl

Klo

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 18 Lutego 2016, 16:24:35 czas Polski »
"Właściciel witryny www.julians.pl niepoprawnie ją skonfigurował. Firefox nie połączył się z nią, aby chronić użytkownika przed próbą kradzieży informacji."

Offline RobRob

« Odpowiedź #4 dnia: 18 Lutego 2016, 16:27:18 czas Polski »
w google mam to samo

Offline Henry

« Odpowiedź #5 dnia: 18 Lutego 2016, 16:28:08 czas Polski »
trzeba wejść przez https://julians.pl/

Klo

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 18 Lutego 2016, 16:34:24 czas Polski »
I tak nie planuję uczestniczyć, więc nie będę wchodził na stronę tylnymi drzwiami. ;)

Offline jimminen

« Odpowiedź #7 dnia: 18 Lutego 2016, 16:41:35 czas Polski »
po prostu ma certyfikat na domene serwera a nie swoją...

Offline sajo

« Odpowiedź #8 dnia: 18 Lutego 2016, 16:43:58 czas Polski »

Domowa Stolarnia ma dosyć ciekawą miejscówkę.

krzysiek

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: 21 Lutego 2016, 05:01:49 czas Polski »
Tak mi coś wydawało ale ten gość zarejestrował się 23 kwietnia sprzedając bajkę o sprzedanym Harley'u i zainwestowaniu w Festool'e. Wszystkie 4 posty w dziale "Przedstaw się" głównie z reklamą sklepu Julians,pl
Gdyby był jakiś streaming z Danebem  Puchalskim to bym znalazł czas, ale w tej formie impreza całkowicie dla mnie niedostępna. Ciekawe co to za oferta specjalna będzie, bo jak taka jak z drewnem to ...
« Ostatnia zmiana: 21 Lutego 2016, 05:05:23 czas Polski wysłana przez krzysiek »

Offline sajo

« Odpowiedź #10 dnia: 26 Lutego 2016, 12:33:16 czas Polski »
http://domowastolarnia.pl/warsztatystolarskie/warsztaty/24-25-marca-lie-nielsen-warsztaty-z-recznej-obrobki-drewna/
700 zł
1. dzień, prezentacja garnków, tfuu narzędzi.
2. dzień "Wykorzystanie narzędzi w konkretnych sytuacjach" i prezentacja garnków, tffuu oferty sklepu z drewnem (egzotyki) plus możliwość poużywania narzędzi na tym drewnie.

Offline velsyster

« Odpowiedź #11 dnia: 26 Lutego 2016, 14:12:58 czas Polski »
Cena z kosmosu jak za prezentacje garnkow. Chyba kolega z Julians planuje szybkie odkupienie harleya ;)

Offline p.jakubowski

« Odpowiedź #12 dnia: 01 Marca 2016, 20:59:42 czas Polski »
Cześć :) Jestem właścicielem Domowej Stolarni i miło mi, że te warsztaty zostały zauważone. Również zdajemy sobie sprawę z ich wysokiej ceny, jednak koszty sprowadzenia zagranicznych prowadzących podbijają cenę - w dodatku są to pierwsze warsztaty Lie-Nielsena w Polsce. Za to każdy uczestnik tych warsztatów będzie miał możliwość kupna narzędzi po cenie producenta, której zamawiając narzędzia do Polski nie uzyskałby :) Już teraz możemy Wam zdradzić, że będą kolejne warsztaty ze świetnymi stolarzami (i nie tylko) z Europy i całego Świata, a organizacja tych pierwszych właśnie z Denebem z Lie-Nielsem pomoże nam zdobyć doświadczenie i przygotować ofertę warsztatową w fajnych cenach.

A kolega z Julian's akurat nie czerpie zysków z tych warsztatów :) Dodatkowo sam zapewnia materiały do obróbki na tych warsztatach, więc nie rzucałbym pochopnymi wnioskami - a gdyby nie on, to tych warsztatów by nie było :)
« Ostatnia zmiana: 01 Marca 2016, 21:11:53 czas Polski wysłana przez p.jakubowski »

Offline hycel

« Odpowiedź #13 dnia: 01 Marca 2016, 21:12:25 czas Polski »
Witam .
  Gdy dotarła do mnie wiadomość o warsztatach Lie-Nielsen i to
w moim mieście ,to z radości o mało nie spadłem z fotela  .
Faktycznie cena owego spotkania bardzo ostudziła mój zapał
mimo ,ze pracuję na narzędziach wymienionej marki i uwielbiam obróbkę
ręczną . Z powyższych powodów będę musiał obejść się smakiem.
  Pozdrawiam.

krzysiek

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: 01 Marca 2016, 22:03:40 czas Polski »
Kolego @p.jakubowski , jeśli wolno mi tak zwrócić się do kolegi, Daneb'a Puchalski szanuję jako doskonałego prezentera narzędzi Lie-Nielsen'a ale nie mieszajmy Go do świetnych stolarzy. Impreza ma czysto marketingowy i promocyjny charakter i nie ma sprawy takie imprezy też są potrzebne. Jesteśmy trochę za starzy na takie bajki , więc szanujmy się i nazywajmy sprawy po imieniu ,bo do warsztatów to mamy w tym wypadku trochę za daleko. Gdyby to był Paul Sellers to tak , to by były warsztaty.
W tej sytuacji żądanie 700 zł za udział wydaje mi się nieporozumieniem. To kto w końcu ponosi koszty promocji i kto kogo i co promuje ?