Witam wszystkich Forumowiczów.
Nazywam się Krzysiek. Pochodzę z Białegostoku.
Dobijam powoli by rozmienić piąty krzyżyk na metryce.
Żonaty, dzieciaty z kredytem na mieszkanie ot typowy Polak.
Jak tu trafiłem?
Proste szafki robiłem od dawna. A to trzeba było na czymś postawić akwarium, a to na biurku przydała by sie nadstawka na płyty czy inne drobiazgi.
Później z racji tego, że moja żona jest architektem wnętrz zacząłem mieć styczność z ludźmi, którzy pracują przy realizacji jej projektów i aż głupio było nie skorzystać z wiedzy którą mają.
I tak powstały w domu meble do pokoju dzieciaków,pokoju dziennego i sypialni. Zawsze jednak miałem wrażenie, że mogą być one zrobione lepiej.
Ostatnio robiąc drobne przemeblowanie w domu stwierdziłem, że trzeba zmienić rozmiar szafki a mi brakuje odpowiedniego narzędzia do tej roboty i rozpocząłem poszukiwania zgłębiarki, które zawiodły mnie w ostateczność tutaj z przystankami na kanał YT i grupę na FB.
Nigdy nie zajmowałem się i zajmować raczej nie będę pojętym stolarstwem zarobkowo. Jest to raczej forma spędzenia wolnego czasu- choć nie jedyna, ale mam nadzieje że zajmie mi wiele czasu. Przeglądając prace i realizacje wielu z Was jestem pełen podziwu dla umiejętności i kunsztu który posiadacie.
Mam nadzieję, że nie zanudziłem Was za bardzo
Jeszcze raz mówię cześć i " do przeczytaniea" na forum.
pozdro Krzysiek