Akwa-stolarz ma rację, tylko dla zainteresowanych i dodam zainteresowanych użytkowników forum DID. Nie ja jestem sprzedawcą, lecz mój klient. Jak moja druga firma handlowała w Czechach, każdy tam miał marżę 100% i nikt nie narzekał, widać było jak w rękach prywatnych jest pieniądz na inwestycje, na zakup towaru, przede wszystkim płatność gotówką. U nas, rabaty, terminy płatności, a najlepiej jak nie zapłacę, zaniżanie cen - nazywam to walką cenową, w ten sposób tylko się okradamy z zysków. Nie konkuruję i nigdy nie było moim zamiarem konkurowanie z jakimkolwiek sprzedawcą stacjonarnym, czy w internecie.
A jako, że do tej pory meble to moja odskocznia od codziennych obowiązków, oczywiście chcę używać najlepszych narzędzi, ceny niejednokrotnie zaskakują, szukam, dojrzewam i kupuję, pewnie niejeden z Was Panowie tak ma. Postanowiłem podzielić się moimi rabatami z pasjonatami, nie dyskwalifikuję w jakimkolwiek względzie osób prowadzących firmy a udzielających się na forum DID, dla nich też jest ta oferta, jeżeli tylko otwierają się na świat udzielając się na forum.
Dlatego proszę pisać priv. Staram się odpowiadać najszybciej jak się to uda. Dla mnie ceny są bardzo dobre, być może gdzieś ktoś znajdzie taniej (mi się nie udało), ale zaznaczam ja nie jestem jakąkolwiek konkurencją dla sprzedawców, chcę wspomóc użytkowników tego konkretnego forum DID.