14 Maja 2026, 13:12:14 czas Polski

Autor Wątek: Witam wszystkich  (Przeczytany 1764 razy)

Offline p.jakubowski

Witam wszystkich
« dnia: 02 Marca 2016, 11:43:33 czas Polski »
Jak podobno przyjęło się na forum - chciałem się przywitać na forum, jako nowy tutaj stolarz :) Jestem właścicielem Domowej Stolarni, ale zdecydowanie nie jestem tutaj aby robić je promocję, więc nie będę linkował mojej strony, a na pewno nie już na samym wstępie. Na co dzień zajmuję się stolarstwem jeśli chodzi o indywidualne zamówienia Klientów oraz prowadzeniem warsztatów stolarskich dla pasjonatów oraz powoli zaczynamy organizować warsztaty dla profesjonalistów (już niedługo pierwsze warsztaty we Wrocławiu z Lie-Nielsen), gdzie przekazujemy wiedzę naszym uczestnikom. Myślę, że fajnie będzie dzielić się tutaj moim oraz czerpać doświadczenie od Was - bo człowiek uczy się całe życie :) Jeszcze raz witam :)

akwa-stolarz

• Gość
Odp: Witam wszystkich
« Odpowiedź #1 dnia: 02 Marca 2016, 11:48:26 czas Polski »
Witam.

Offline amikron

• Hero Member
  • Ocena +0/-0
  • Sol omnibus lucet
  • View Gallery
« Odpowiedź #2 dnia: 02 Marca 2016, 12:54:51 czas Polski »
Witam również ;)

Offline Lirorobert

• Administrator
  • Hero Member
  • Ocena +11/-0
  • View Gallery
    • Lirorobert
« Odpowiedź #3 dnia: 02 Marca 2016, 13:09:44 czas Polski »
Witam

Offline 91az

« Odpowiedź #4 dnia: 02 Marca 2016, 13:12:54 czas Polski »
Witaj, już się martwiłem, że nie będzie okazji do śledzenia Twojego przedsięwzięcia. Szkoda, że tak daleko bo wygląda naprawdę interesująco na zdjęciach  ...

Offline krzyś48

« Odpowiedź #5 dnia: 02 Marca 2016, 13:40:21 czas Polski »
Jak podobno przyjęło się na forum - chciałem się przywitać na forum, jako nowy tutaj stolarz

Na początku wypracowaliśmy takowa formę podstawową :P
Ja witam jako ,,witacz na etacie" ;D hobbista stolarz ,hydraulik,budowlaniec,ogrodnik,palacz co.- elektryk 8)
A co do kursu dla fachowców (bo ja na pewno nie wiedziałbym o co zapytać)a koledzy po fachu i owszem ,a później by się podzielili na forum wrażeniami :-\ znaczy wiedzą :)
I szybko do tego o co mi chodzi ,może jakiś mały rabacik dla kolegów stolarzy z forum ???
Tak na dobry początek :)
Pozdrawiam gorąco ;)

Offline krist138

« Odpowiedź #6 dnia: 02 Marca 2016, 13:52:15 czas Polski »
Witam  :)

Offline LeszyHandmade

« Odpowiedź #7 dnia: 02 Marca 2016, 15:07:57 czas Polski »
Cześć Paweł
My się poznaliśmy, nawet  osobiście. Zgłosiłem się do was z tematem warsztatów stolarskich dla dzieci. Po pierwszym spotkaniu i wstępnych ustaleniach olaliście temat nie odpisując na emailla i nie odbierając telefonu. Nie było by problemu gdybyś dał znać że temat nie aktualny, ale olanie kogoś jest niezbyt fajne.

Offline p.jakubowski

« Odpowiedź #8 dnia: 02 Marca 2016, 17:39:49 czas Polski »
Cześć Paweł
My się poznaliśmy, nawet  osobiście. Zgłosiłem się do was z tematem warsztatów stolarskich dla dzieci. Po pierwszym spotkaniu i wstępnych ustaleniach olaliście temat nie odpisując na emailla i nie odbierając telefonu. Nie było by problemu gdybyś dał znać że temat nie aktualny, ale olanie kogoś jest niezbyt fajne.

Cześć, z tego co pamiętam to był dla nas gorący okres (i dalej nic się nie zmieniło) i pewne tematy musieliśmy porzucić. Przepraszam za brak kontaktu, niestety zdarza się tak, że ciężko nam jest skupić się na tematach dodatkowych, bo dziennie otrzymujemy kilkadziesiąt maili i mnóstwo telefonów. Chciałbym móc odpowiadać na wszystkie, ale dzień ma tylko 24 godziny, a ja i tak większość z nich poświęcam na pracę. Jakby to powiedzieć... Nie zadowolimy wszystkich na raz :)

Offline p.jakubowski

« Odpowiedź #9 dnia: 02 Marca 2016, 17:42:14 czas Polski »
A co do kursu dla fachowców (bo ja na pewno nie wiedziałbym o co zapytać)a koledzy po fachu i owszem ,a później by się podzielili na forum wrażeniami  znaczy wiedzą 
Jarek zawita u nas na warsztatach z Lie-Nielsen, które organizujemy 24-25 marca, więc może się podzieli z Wami wrażeniami :) A jeśli chodzi o nas, to na pewno będzie pełna fotorelacja i również film, więc Ci każdy będzie mógł zobaczyć jak to wyglądało i ocenić czy warto wpaść na następne :)

Klo

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: 02 Marca 2016, 20:00:16 czas Polski »
Witaj p.jakubowski. :)

kozio

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: 02 Marca 2016, 20:02:30 czas Polski »
olaliście temat nie odpisując na emailla
I ja Ci stówę pożyczałem, a do dziś jej nie widzę ;)

Wita i pozdrawiam

mily68

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: 02 Marca 2016, 23:26:31 czas Polski »
Witam.
Kozio - to już razem dwie stówy (stówę pożyczałem, stówę oddajesz - jak w "Nie ma róży bez ognia") ;)