Każdy robi, zrobi jak uważa... Ja właśnie do tego używam, do transportowania. Nie wszystkie narzędzia mam tego samego producenta bo robię różne rzeczy. W warsztacie trzymam narzędzia bez skrzynek, w szafie mam zrobione półki, wszystko dostępne po otwarciu szafy, wszystko ma swoje miejsce. Wkurzało mnie wieczne otwieranie skrzynek, wyciąganie a później układanie narzędzia w walizce, szczególnie jak coś chciałem wyjąć a skrzynka na spodzie. Nie każdego stać na regał z wysuwanymi szufladami, większość z nas to amatorzy... Zrobiłem osobny regał na puste walizki. Jak jadę na jakąś robotę, pakuje swoje walizki na kółkach w potrzebny sprzęt i tyle. Każdy wypracuje swój system lub podpatrzy od kogoś już sprawdzony. Dla mnie gehenną było branie walizki, położenie jej gdzieś na stoliku aby otworzyć i wyjąć...strata czasu. W przypadku pełnego systemu łącznie z wysuwanymi półkami(skrzynkami) jest super, ale jak już wspomniałem, nie stać mnie i jak wielu innych na tym forum. Te systaeinery Festool które mam, są ładne, leżą puste na regale, maszyny leżą na półkach w szafie, każda ma swoją półkę łącznie z materiałami eksploatacyjnymi...