Cześć

mam na imię Grzegorz (37 lat), z wykształcenia i zawodu jestem informatykiem (a dokładniej programistą), mieszkam w Gdańsku. Od pół roku jestem żonaty

i niedawno się wprowadziliśmy do nowego starego mieszkania, w którym jest dużo do zrobienia, a że mam zamiar zostać bohaterem w swoim domu

, to większą część prac (także tych związanych z pracą z drewnem) chciałbym zrobić sam. Na forum trafiłem, dzięki Panu Jarkowi Ostaszewskiemu i jego kanałowi na YouTube. Wydaje mi się, że nie mam dwóch prawych rąk (jestem leworęczny) i z pomocą rad osób bardziej doświadczonych na forum, będę mógł rozwijać swoje umiejętności w stolarstwie. Mam zamiar na bieżąco relacjonować swoje poczynania na forum (na początek mam zamiar zrobić łóżko a'la IKEA MANDAL). Wczoraj zamówiłem, kilka książek opisywanych na kanale YT DiD, mam nadzieję, że szybko dojdą i będę mógł zapoznać się podstawami obróbki drewna.
Rejestracja na forum jest min. odzewem na sugestię z portalu DiD: jak mawiał Paulo Coelho: „Jest tylko jeden sposób nauki – poprzez działanie! „
pozdrawiam wszystkich serdecznie