Kiedyś spotkałem się z takim stwierdzeniem że "Człowiek bez pasji to jak ryba bez wody" i bardzo mi się to spodobało tym bardziej, że wędkarstwo to również moje hobby.
Takich porównań i metafor jest pewnie wiele ale to co najważniejsze co łączy zapewne wszystkich aktywnych na forum to fakt, że usiedzieć na miejscu pewnie długo nie możemy, pomysły cały czas krążą po głowie i chce się realizować coraz to nowe projekty. Może nie wszystkie udaje się skończyć bądź doprowadzić do zamierzonego efektu ale sama chęć i jakikolwiek progress realizacji jest już wartością dodaną każdego z nas ;-). Te gorsze chwile które mnie spotykają to fakt, że obojętnie obok stoiska z narzędziami przejść nie mogę i wtedy pojawia się ten niebezpieczny moment dla mojego portfela i karty. Ale co się odwlecze to nie uciecze, a kasę jakoś się później odrobi :-). Podsumowując, krótko napiszę, szacuneczek dla wszystkich aktywnych na codzień!
To tyle tytułem wstępu, a teraz krótko sweet bio o sobie. Mam na imię Marcin ale wielu moich znajomych mówi do mnie Gutek. Pochodzę z Chełma (lubelskiego), ale od ok 15 lat mieszkam w woj. łódzkim. Przyjechałem na Polibudę Łódzką i tutaj już zostałem. Obecnie mieszkam w Zgierzu. Na co dzień prowadzę swoją małą firmę gdzie zajmujemy się aplikacjami internetowymi i reklamą w sieci, to tak pokrótce.
Ponieważ udało mi się w końcu ukończyć budowę domu do stanu w których swobodnie można mieszkać to mam nadzieję, że teraz będę miał znacznie więcej czasu na prace w warsztacie i realizację swoich pomysłów. Narzędzi mam już dość sporo bo kupuje je już od kilku lat, a okres budowy to czas kiedy powodów do zakupu tego czy innego sprzętu było jeszcze więcej. Zacząłem właśnie organizować pomieszczenie z warsztatem i będę się teraz starał wygospodarować sporo czasu na prace w drewnie.
Mam nadzieję, że niejednokrotnie będę miał okazję posłuchać ciekawych rad od Was bądź też udzielić się w niejednej ciekawej dyskusji ;-).
Do miłego!