Wojtek, jadąc na urlop, chciałem kupić mocna wkretarke tu w Anglii. Przeglądając allegro, stwierdziłem, że w Polsce będzie taniej. Po przyjeździe do polski oblecialem całe miasto. Nigdzie nie było wkrętarki 18v poniżej 1000 a z allegro nie chciałem kupować. W Anglii mogłem kupić taką samą za 500zl. Jedyna Różnica to w pl bateria była 2.0 amp. A w Anglii 1.3 w efekcie kupiłem w pl 14 V za 700zl. Patrząc na normalne ceny, to nie ma różnicy jeśli chodzi o anglie- Polskę.tu mam jednak większy wybór modeli niż u siebie w Polsce. W Anglii nie potrzebuje narzędzi, więc wszystko co zakupie jest z wypatrzonych promocji. Ostatnio była promocja na b&d. Trzy dowolne elektro narzędzia za 40f. Żałowałem ale nie mogłem się skusić. Teraz czekam na promocję tych małych wkretarke w zestawie. Jeśli masz znajomego co może Ci tu coś kupić i Przywieźć do polski za free oraz jeśli masz czas i nie potrzebujesz tego na wczoraj, to opłaca się bardzo, tylko trzeba szukać promocji. O używanym sprzęcie nie wspomnę, bo na targu to można za 2 - 3 funty kupować:-) jednak jest to często wysluzony sprzęt ale jak do tej pory 80% zakupionych tam sprzętów działa i jestem zadowolony. Pozdrawiam
wysłane przy użyciu tapatalk