Tak wiem, nawet pod filmikiem napisał, że może zrobi jakieś porównanie wytrzymałościwe itd. Czekam na taki filmik. Pomyślałem też, że może ktoś z Was tego cuda używał.
Zaletą taka, że nie trzeba wiercic
To zaoszczędza czasu. Ciekawi mnie też to czy faktycznie nie rozpiera materiału nawet przy brzegach. Na necie jest sporo filmików marketingowych. Z takich zwykłych to znalazłem 1 i to polski, tyle że kolega tam skręca sklejkę a nie laminat. Pozostaje chyba kupić paczę i sprawdzić samemu

Na necie są po 70zł za 500sztuk z wysyłką.
Co do zmywarki to mam 2 lata i strasznie duże nadpłaty mam za wodę od tej pory. Ostatnio za pół roku prawie 200zł. Suszarka w szafce taka wisząca jest, ale pełni raczej rolę taką, że jak coś jest jeszcze mokre jak wyjmuję ze zmywarki to tam to odstawiam niech sobie ocieka. Tabletki używam takie trochę lepsze - Somat Gold, Finish All in 1 Powerball i powiem że z niektórych kubków nadruki poschodziły, z tależy też. Ale to były stare rzeczy, może nie do końca przystosowane. Gorsze jednak to, że wyżera aluminium z patelek czy garnków Tefala. Rondel z Berghoffa też wyżarło trochę i miejsca gdzie aluminium było gołe też widać że wyjedzone przez chemię z tabletki. Więc tak jak mówicie - nie do wszystkiego.