03 Maja 2026, 16:14:04 czas Polski

Autor Wątek: Witamy  (Przeczytany 3779 razy)

kozio

• Gość
Odp: Witamy
« Odpowiedź #15 dnia: 26 Kwietnia 2016, 09:17:40 czas Polski »
Miło że już wstaliście, mogę poprosić o odpowiedź na mój poprzedni post? Dzięki z góry.

Offline Blum Polska

« Odpowiedź #16 dnia: 26 Kwietnia 2016, 10:38:58 czas Polski »
Witam.
Faktycznie Specpiotr wciskał tu każdemu na siłę  wasze produkty. Ja bezczelnie zapytam czy jako forumowicze mozemy liczyć na zniżki lub promocje? jak można teraz zdobyć katalog? Przydałby mi się w wychodku taki.
Planuję zrobić sobie nową kuchnię i pewnie sprawdzi się tu Biblia prowadnic i zawiasów...

Tak jak pisaliśmy wcześniej "Już wkrótce będzie można odebrać Katalog 2016/2017 również u naszych partnerów handlowych". Ceny natomiast są sprawą indywidualną i z tym pytaniem prosimy również kierować się do naszych autoryzowanych dystrybutorów. Przesyłamy link do strony: sieć sprzedaży w Polsce http://www.blum.com/pl/pl/04/70/40
Blum jest producentem zawiasów, szuflad i podnośników do frontów górnych. Nasze produkty funkcjonują komfortowo i niezawodnie. Jednak, by to osiągnąć ważny jest ich montaż i regulacja. Jak to zrobić? Czekamy na Wasze pytania dot. montażu i regulacji od pon.-czw. od 8:00–16:00 i w pt. od 8:00-13:00

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #17 dnia: 26 Kwietnia 2016, 10:43:37 czas Polski »

Z naszej strony możecie liczyć na wsparcie merytoryczne (montaż, program, regulacja), po materiały i zakupy zapraszamy do naszych autoryzowanych dystrybutorów.

Czyli jednak sponsoringu nie bedzie.
A niech to !
;)
Samo sie nie zrobi ale mogłoby sie samo wnosić.

Offline krist138

« Odpowiedź #18 dnia: 26 Kwietnia 2016, 14:10:20 czas Polski »
Witam

Offline tomasko

« Odpowiedź #19 dnia: 27 Kwietnia 2016, 11:42:58 czas Polski »
Witam
Kilka lat temu bylem w stanach i używaliśmy Bluma prowadnic do szuflad w USA na stolarni.
Jak jestem to jestem , a jak mnie nie ma to mnie nie ma.

kozio

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: 27 Kwietnia 2016, 17:49:47 czas Polski »
Czyli jednak sponsoringu nie bedzie.
Wszystko co chcemy wiedzieć wyjaśnia nam w gratisie wasz adoptowany przedstawiciel Specpiotr.
Za wszystko inne zapłacisz kartą mastercard ;)

Offline marek20

« Odpowiedź #21 dnia: 27 Kwietnia 2016, 18:28:39 czas Polski »
Witam Blum ;)

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #22 dnia: 11 Maja 2016, 15:36:59 czas Polski »
Zastanawialem sie czy to napisac bo chcialbym uniknac pozniej "oskarzen", ze chwale Bluma bo np mi za to placa. Dobrze wiecie wszyscy, ze tak sie nie dzieje. Chwale bo jest za co chwalic a zwlaszcza po dzisiejszej rozmowie.
Otrzymalem oficjalnie podziekowanie od Bluma poprzez Ich autoryzowanego dystrybutora firme HORST z Gdyni na Hutniczej. Odczucia moje z calej tej rozmowy (ktorej nie bede przytaczal) utwiedzily mnie w przekonaniu, ze czy sama firma czy tez jej autoryzowani przedstawiciele dbaja o klienta nawet PO zakupie i liczyc mozna na profesjonalne wsparcie techniczne caly czas.
Tak trzymac Panowie. Ja bylem z Wami, jestem z Wami i bede z Wami ;)

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka

Samo sie nie zrobi ale mogłoby sie samo wnosić.

Klo

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: 11 Maja 2016, 18:19:27 czas Polski »
Witam :)