03 Maja 2026, 22:08:37 czas Polski

Autor Wątek: Kuchnia na wymiar - ktoś chętny  (Przeczytany 2185 razy)

Offline Robi

Kuchnia na wymiar - ktoś chętny
« dnia: 26 Kwietnia 2016, 18:26:04 czas Polski »
W sumie wpadłem na to dopiero dzisiaj, ponieważ z kuchnia już miałem wszystko obmyślane. I mogłem odstawić ten "problem" już na bok.
Co ma zaplanowane:
1. Jest projekt końcowy
2. Są wybrane fronty fornirowane z firmy CMM
3. Wybrałem tez firmę online w której mogę zamówić gotowe "skrzynki" dla całej kuchni łącznie ze wszystkimi akcesoriami lub bez - nie ma obowiązku centrum.meble.pl z odbiorem osobistym.
4. Mam w działalności wpisane produkcja mebli więc w obu punktach 2 i 3 mam zatwierdzone ceny dla stolarza.
5. Byłem w dwóch sklepach z projektem i prośbą o wycenę na gotowo i ceny są z kosmosu, nie do przyjęcia.
Nad wszystkim (projekt, wymiarowanie frontów itd.) czuwała osoba która pracowała w takim właśnie salonie wiele lat, więc raczej nie ma żadnych błędów. I to ona podsunęła firmę CMM jako jedną z najlepszych w EU jeśli chodzi o forniry.

Jeżeli ktoś z Was widzi jeszcze szansę na zarobek lub chciałby po prostu pomóc to zapraszam do rozmowy.

Dąbrowa Górnicza 20 km od Katowic

Offline sebastian1578

Odp: Kuchnia na wymiar - ktoś chętny
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Kwietnia 2017, 09:07:33 czas Polski »
Wykonanie mebli na wymiar nie zawsze musi być drogie. Wszystko zależy od tego jakie systemy chcesz mieć zastosowane. Ja też jestem na etapie robienia mebli na wymiar. Szukam ekipy z okolic Katowic, która dokona pomiaru a następnie wykona fajne meble. Ktoś coś?

Offline Andriu

« Odpowiedź #2 dnia: 18 Kwietnia 2017, 09:13:34 czas Polski »
pierwszy wolny termin to październik . do katowic mam 50 km . jeśli październik pasuje  to możemy pogadać

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #3 dnia: 18 Kwietnia 2017, 10:10:56 czas Polski »
A w czym właściwie jest problem ? Bo coś nie zaskoczyłem. Masz korpusy, masz fronty i masz nas ;)
Samo sie nie zrobi ale mogłoby sie samo wnosić.

Offline Robi

« Odpowiedź #4 dnia: 18 Kwietnia 2017, 14:56:02 czas Polski »
Tyle że pisałem to rok temu w kwietniu, nieaktualne.

Offline krzyś48

« Odpowiedź #5 dnia: 18 Kwietnia 2017, 15:15:25 czas Polski »