Witam wszystkich.
Man na imię Darek, jestem z wielkopolski (obecnie rejony konina), podobno mam już cztery dyszki na karku

ale jeszcze chyba tego nie czuję

. Zabawa z drewnem można powiedzieć że zaczęła się już za młodu jak tato robił jakieś mebelki - trochę drewno, trochę sklejka i raczej wszystko robione ręcznie. Już wtedy mi się to podobało (choć majsterkowanie w czymkolwiek i czegokolwiek zawsze mi nieźle wychodzi

i przysparza wiele satysfakcji ) ale życie poniosło mnie w innym kierunku i obecnie podobno jestem zaawansowanym userem klawiatury komputerowej (czyli kolejny IT na forum). Z braku czasu na razie za bardzo nie mogę pobawić się w to co lubię choć jak tylko jest okazja to chętnie odrywam się od pracy zawodowej. Na razie zbieram wiedzę teoretyczną, kompletuję narzędzia (świetne opcje na otrzymywanie prezentów z różnych okazji - choć tylko tych tańszych), niektóre droższe już sobie zakupiłem i staram się powoli z nich korzystać. Wielkich dokonań na razie nie mam, poprawienie zakupionej piaskownicy (doszlifowanie i impregnacja by po pierwszej zimie się nie rozpadło a i maluszki by jak jerze nie wyglądały

, jestem w trakcie realizacji bramki zabezpieczającej na schody jak również w najbliższych planach zrobienie płotka w ogródku. A planów duuuuużo więcej ale może dopiero za jakiś czas. Miejsca na "zabawę" prawie nie mam - garaż w którym jak coś chcę zrobić to muszę auto wyprowadzić i raczej na razie nie mam na co więcej liczyć. Warunki bojowe ale każda chwila tam spędzona i każdy kawałem roboty przynosi dużo satysfakcji. To tak pokrótce o mnie