Silverline - nie jest najlepsza marka, ale tez zalezy co kupujesz i do jakich celow.
A i markowe maja swoje wady.
Ja mam troche sciskow Silverline'a i pare juz wymienilem w ramach reklamacji;) ale to dlatego ze kupuje w dobrym sklepie - znaczy nie narzekaja jak mam reklamacje.
Poza tym Silverline na wiele produktow daje Lifetime warranty - co tez jezeli wykarzesz ze to blad - to w dobrym sklepie ci wymienia.
Jak to mowia - sysrenka to tez dla niektorych byj szajs - ale ja jezdzilem wiele lat za mlodu i bardzo ja sobie chwalilem - a ze nawet nie byla 4x4 - to i tak dawala rade w terenie

Moze taki sposob jak opisywanie wad produktow bedzie calkiem dobry. a Jezeli chodzi o sprzedawcow czy sklepy, to warto pisac kto jakie ma/mial doswiadczenia bez oceny danej jednostki - ocene warto zostawic czytajacym

Dodam - sciski silverline'a nie sa super jakosci - ale daja rade - jedynie sciski do ram - taki na tasmie z 4 naroznikami jest do bani bo caly plastikowy i tasma puszczza - wiec mechanizmy z tasma wymienilem na zacisk samochodowy

czyli zostaly same narozniki;) drogie nie bylo;)
Dodam kolejne
- dluta powerfix - rzezbiarkie - z mojej strony kiepsko wykonane i uzywam tylko do zgrobvnej roboty po wielu godzinkach ich tuningowania - ale czadu nie ma;(
- strugi Faithfull - nie sa drogie - ale wymagaja troche pracy przy nich - pozniej sprawuja siew miare dobrze;)
- RecordPower BandSaw 350 - trzeba ja dobrze poustawiac i musialem uzyc paru podkladek do ustawiania -oziomow - ale pozniej ok

- RekordPower wiertarka stolowa - trzeba uwazac na trzpienie - moga delikatnie bic - warto sprawdzic i ewentualnie rejklamowac. Imadlo do wiertarki - ciezkawe i masywne ale szalu nie robi ;(
Parkside'a nie bede opisywac;) Sklepow tez nie - no chyba ze ktos chce w UK