Witam
Nazywam sie Piotr i juz 31 wiosen za mna i niestety nie mam mozliwosci uzywania polskich znakow gdyz przebywam za granica, a dokladnie Polak mieszkajacy w Niemczech i pracujacy w Holandii mowicy tez po Angielsku
Tak sie zlozylo ze jakis czas temu stalem sie szczesliwym posiadaczem domu a co za tym idzie w koncu moge sobie pomajsterkowac

bo mam na to miejsce i nawet czas.
Ogolnie prace mam za biurkiem wiec jest tez czas na ciagle wymyslanie nowych projektow i zmian w domu a co za tym idzie potrzeba kupienia czasem nowego sprzetu.
Nie boje sie wyzwan dlatego obecnie buduje kuchnie i w planach mam kolejne projekty z drewna (altane, drewutnia, domek dla dziecka itp) zawsze wspomagam sie internetem i poradami bardziej doswiatczonych odemnie osob bo wiadomo ze nie wszystko jest sie w stanie samemu ogarnac.
prace ktore wykonuje w domu to remonty (gladzie gipsowe, sufity podwieszane), elektryke, przerobki, budowe mebli no i wszystko co jest mozliwe do zrobienia samemu

taki ze mnie pan zlota raczka
W ostatnim czasie zaczalem zmiane moich starych narzedzi z tych najbardziej podstawowych i najtanszych (choc wiertarka za 9.99€ wytrzymala 9 lat

lecial dym przy borowaniu ale dawala rade ) na juz lepszej jakosci i dajacych wieksze mozliwosci dlatgo bede wdzieczny za kazde doradztwo z waszej strony.
No i mam tez czas na moje hobbi czy Akwarystyke ( i tu tez bedzie niedlugo budowana szafka pod akwarium z drewna)
Pozdrawiam wszystkich.