12 Czerwca 2026, 21:41:56 czas Polski

Autor Wątek: Pytanie "cichy domyk" i "push on"  (Przeczytany 15689 razy)

Offline euphonic

Odp: Pytanie "cichy domyk" i "push on"
« Odpowiedź #45 dnia: 07 Sierpnia 2016, 22:13:58 czas Polski »
Odwroconego uciosu to juz wogole nie bedzie jak zlapac. Chyba, ze mowisz o uchwytach frezowanych ale to juz inna bajka.
No dokladnie o to mi chodzi. Jutro poszukam inspiracji na te frezy, i zobacze moze sie na nie zdecyduje, choc te minimalistyczne uchwytytez nie byly zle
« Ostatnia zmiana: 07 Sierpnia 2016, 22:22:13 czas Polski wysłana przez euphonic »

Offline euphonic

« Odpowiedź #46 dnia: 07 Sierpnia 2016, 22:18:03 czas Polski »
Ps....kurcze ladnie wyglada taki beton,
Mi sie marzy taki blat jednolity w L'ce, ale, juz na nim nic nie ubije ani goracego nie postawie, wiec to marzenia, nie na moje 32m2 hehe

Tapped by SM-A310F

przemek77

• Gość
« Odpowiedź #47 dnia: 07 Sierpnia 2016, 22:19:05 czas Polski »
ten zawias jest od dawna , fajny zintegrowany domyk , tylko ciut mniejsza regulacja na zawiasie do poprzednika. Natomiast co do frezowanego uchwytu po całości z prawej strony , to diametralnie zmieni Ci wygląd kuchni jaki chciałeś uzyskać.

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #48 dnia: 07 Sierpnia 2016, 22:19:23 czas Polski »
To Ty mowisz o Clip Topach. Nie takie nowe.
Denerwujace jak front ma wiecej niz 2 zawiasy. Nie mozns sposojnie poluzowac srodkowych ale generalnie zawiasy ok.

Jak uchwyty frezowane to juz wogole o tiponach zapominasz i robisz cichy domyk wszedzie.
« Ostatnia zmiana: 07 Sierpnia 2016, 22:21:19 czas Polski wysłana przez SpecPiotr »
Samo sie nie zrobi ale mogłoby sie samo wnosić.

Offline euphonic

« Odpowiedź #49 dnia: 07 Sierpnia 2016, 22:26:00 czas Polski »
ten zawias jest od dawna , fajny zintegrowany domyk , tylko ciut mniejsza regulacja na zawiasie do poprzednika. Natomiast co do frezowanego uchwytu po całości z prawej strony , to diametralnie zmieni Ci wygląd kuchni jaki chciałeś uzyskać.
Myslalem raczej na frez od gory frontu

To Ty mowisz o Clip Topach. Nie takie nowe.
Denerwujace jak front ma wiecej niz 2 zawiasy. Nie mozns sposojnie poluzowac srodkowych ale generalnie zawiasy ok.

Jak uchwyty frezowane to juz wogole o tiponach zapominasz i robisz cichy domyk wszedzie.
No moje drzwi beda mialy po 2 zawiasy, no licze sie z tym ze albo albo, niestety nie da sie pogodzic i domyku i otwierania, jak pisaliscie, wiec musze wypracowac jakus kompromis, mysle ze dobrym bedzie ten zawias z domykiem i ten frez
Przynajmniej rozwiaze problem zmywarki

Tapped by SM-A310F

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #50 dnia: 07 Sierpnia 2016, 22:30:51 czas Polski »
Obejrzyj sobie moj filmik o produkcji frontow z freziwanym uchwytem. Pewnie o te Ci chodzi

Offline euphonic

« Odpowiedź #51 dnia: 07 Sierpnia 2016, 22:34:17 czas Polski »
Obejrzyj sobie moj filmik o produkcji frontow z freziwanym uchwytem. Pewnie o te Ci chodzi
A podeslesz tu link?
Na telefonie sie inaczej szuka

Tapped by SM-A310F

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #52 dnia: 07 Sierpnia 2016, 22:40:42 czas Polski »

Tylko przewin sobie troche.

Podeslalbym zdjecie ale jeszcze nie wgralem na nowy telefon zdjec a nie chce mi sue kompa wlaczac.

Offline euphonic

« Odpowiedź #53 dnia: 07 Sierpnia 2016, 22:49:18 czas Polski »
Widze, ze masz sporo filmikow, chyba mam na dzis tzw lekture do podusi, do jutra

Tapped by SM-A310F

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #54 dnia: 07 Sierpnia 2016, 22:52:38 czas Polski »
Sporo nie ale kilka sie nagralo. To ogladaj ile wlezie i pomysl nad podpisem tapatalka ;)