Znalazlem takie cudo..
Ma około roku i jest w świetnej kondycji.
Mogę to oddać na licytację bo mam już drugą.
Moc 900w, w czarnej eleganckiej walizce, w komplecie pojemnik wazeliny technicznej prawie pelny- tylko spróbowałem
. Sprzęt ful sprawny, mocowanie sds +
Miło by było od 100zł zacząć.
Pamietajcie że to szczytny cel.
-Hej Dżon !
-Haha witaj Stejsi !
-Dawno Cie Dżon nie widzialam ! Az tak pochlonal Cie remont garazu ?
-Haha Nie Stejsi. Juz dawno skonczylem. Teraz u sasiada robimy.
-Ale jak to Dżon

Przeciez tak sie martwiles. Tak narzekales, ze profi sprzet drogi a zwyklymi narzedziami sobie nie poradzisz.
-Haha Stejsi. Tak bylo kiedys ale odkrylem przypadkiem ...
-No powiedz Dżon bo zaczynam wariowac.
-Haha Stejsi. Zwariujesz naprawde jak sie dowiesz. Ale daj mi spokojnie powiedziec i nie skacz juz z nogi na noge.
-No dobrze Dżon ale juz naprawde nie moge sie powstrzymac z tych emocji.
-Haha. Emocje faktycznie Stejsi byly jak nie moglem sie doczekac pierwszych nawiertow super mlotowiertarka.
-Ale jak to Dżon

Przeciez mowiles, ze nie masz kasy na specjalistyczne narzedzia
-Haha Stejsi. Faktycznie tak mowilem i podtrzymuje swoje zdanie ale po zakupie TEJ mlotowiertarki wiem juz, ze moge zrobic porzadna robote nie wydajac masy pieniedzy.
-To znaczy Dżon, ze nie trzeba kupowac drogich narzedzi by naprawde profesjonalnie popracowac w swoim garazu

Ja naprawde zaraz zwariuje
-Ha haha ostrzegalem Stejsi haha. Tak masz racje. Moc kucia jest wrecz niesamowita a 900W spokojnie wystarczy na wywiercenie mnostwa otworow NAWET w twardym materiale jakim jest beton !!!
-NAWET W BETONIE

Zaraz chyba zemdleje...
-haha tak Stejsi nawet w betonie. Chodz sprobujesz. Poczujesz w rekach lekkie wibracje a i po prostu drazysz.
-Mmmmmyyy. Dżon swintuszku. Lekko sie zaczerwienilam
-Haha Stejsi. Ja nie o takich wibracjach ale sama widzisz, ze nawet plci pieknej przypadnie do gustu praca z ta wiertarka haha
-Dobrze Dżon ale badzmy teraz powazni. Mowiles, ze teraz u sasiada remontujesz.
-Jestem Stejsi jak najbardziej powazny kiedy mowie o zaletach tego urzadzenia.
-Dżon prosze nie przyrywaj bo musze spytac o cos waznego.
-Haha
-Mowiles ze remontujesz u sasiada ale jakos przeciez musiales przetransportowac urzadzenie a wiszace kable mogly zaplatac sie w nogi co moglo spowodowac powazny wypadek przy wchodzeniu po schodach
-Haha Stejsi wiedzialem, ze o to spytasz. Mam super rozwiazanie tego problemu i to zupelnie gratis haha
-Niemozliwe Dżon. Nie dosc, ze super mlotowiertarka to jeszcze z GRATISOWYM sposobem na bezpieczne transportowanie

Mow Dżon bo juz nogi trzesa mi sie z tych emocji.
-Haha Stejsi. Moze masz zespol niespokojnych nog haha
-(smiech publicznosci)
-ale na to nie pomoge. Ja moge sprawic tylko, ze bedziesz pewnie kroczyc po schodach transportujac to narzedzie w SUPER WALIZCE TRANSPORTOWEJ !!!
-Nie Dżon nie wytrzymam juz tych emocji. Biegne powiedziec konkubentowi by szybko nabyl taka mlotowiertarke. Ale gdzie ? Jak ?
-I znow Cie Stejsi zaskocze haha
-Zaraz padne...
-Haha. Mozesz nabyc ja na aukcji charytatywnej !
-Jak to na aukcji charytatywnej ?? Dżon ! Przeciez dopiero biznes rozkrecasz i kasy potrzebujesz ?!
-Haha Stejsi. Tak potrzebuje. Ale sa ludzie ktorzy potrzebuja bardziej. Jak wiec widzisz ta super mlotowiertarka nie tylko mi pomogla bo i Oliwce moze przyniesc troche radosci pomagajac Jej w dazeniu do celu.
-WOW Dżon jakie Ty masz dobre serce... Chyba sie poplacze przez tyle emocji spowodowanych jednym urzadzeniem...