22 Kwietnia 2026, 13:03:43 czas Polski

Autor Wątek: dowcipy,memy i inne takie  (Przeczytany 188551 razy)

Offline krzyś48

Odp: dowcipy,memy i inne takie
« Odpowiedź #390 dnia: 08 Kwietnia 2017, 13:20:32 czas Polski »
Ja wiem,ja wiem ::)
Chyba o to chodzi :o ::) :(

,,I co pan zrobisz nic nie zrobisz''
Można apelować o czystość języka ???

bobbobson

• Gość
« Odpowiedź #391 dnia: 08 Kwietnia 2017, 13:53:44 czas Polski »
Hmm, trochę nerwowo się zrobiło w tym wątku, żeby nie zaniżać poziomu, uniwersalny apel :D

meridox

• Gość
« Odpowiedź #392 dnia: 08 Kwietnia 2017, 14:18:13 czas Polski »
No to trzymajcie ten poziom ja w takim razie rezygnuje z pobytow na forum i likwiduje konto, nie moj poziom.
Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś i może tu zajrzysz to pokaż mi dowcip kawał nie "obrażający kogoś lub czegoś"
każdy, nawet mało inteligentny człowiek wie że na tym polegają dowcipy i satyra czyli na naśmiewaniu się z kogoś , czegoś lub jakieś sytuacji.
Tak samo można powiedzieć do kogoś jakiś epitet obrażając go lub żartobliwie (np. wariat - całe życie z wariatami ;) )
jeśli nie rozumiesz na czym polega satyra  chciałbym zobaczyć jak oglądasz dobrą komedię , bo wydaje mi się że oglądanie takiego gatunku filmu przez Ciebie to nic innego jak kara dla Ciebie
I z jednym się z Tobą zgodzę , jeśli to nie twój poziom to  naprawdę pomyliłeś forum

Sory za offtopic ale już nie mogłem kolegi wpisów czytać a lubię ten wątek i nie zamierzam z niego nie korzystać bo ktoś realiów od dowcipów nie potrafi odróżnić
« Ostatnia zmiana: 08 Kwietnia 2017, 14:23:25 czas Polski wysłana przez meridox »

Offline krzyś48

« Odpowiedź #393 dnia: 08 Kwietnia 2017, 14:26:34 czas Polski »

Ale kropla drąży skałę 8)
dać,nie,dać...dać,nie,dać...
no daj wreszcie!!!
ok,proszę :P
http://wittamina.pl/12-oznak-ze-jestes-juz-dorosly/

Offline Andriu

« Odpowiedź #394 dnia: 08 Kwietnia 2017, 20:47:30 czas Polski »
Widzę,  że chodzi o mnie, nie wiem jak Wy ale ja do tego wątku zaglądam żeby się pośmiać i również napisać coś od siebie.  Jak wchodzę na forum  to zaglądam w spis treści co tam nowego kto dodał, jeśli nie interesuje mnie materia poruszana w tym poszczególnym wątku to go nie czytam, jeśli się na czymś znam to próbuje coś doradzić, jeśli szukam rozwiązania problemu to o tym pisze zadając pytania chyba po to to forum jest. Jeśli ktoś nie chce czytać kawałów to nie wchodzi w taki wątek,  jeśli nie chcesz pić piwa z kolegami,  to nie wchodzisz do baru. Proste.
Kurna jestem prostym człowiekiem, chociaż z mgr,  ale nie wywyższam się myśląc, że wszystkie rozumy pozjadałem, jeśli komuś forum DiD nie odpowiada  to może do Mensy czas się zapisać, tylko tam  musi wykazać się niezłym IQ. Myślę i  mógłbym zwrócić się z takim postulatem do  założyciela forum, aby każdy użytkownik okazał się badaniami psychiatrycznymi, że czytanie forum mu nie zaszkodzi. Być może czytanie moich kawałów może  mu podpowiedzieć coś  niemądrego i może chcieć coś takiego zrealizować, być może będzie chciał na własnym ciele odczuć jak przeczyta  wątek  o wypadkach przy pracy. Ja jak tu wchodzę  to  moja  afektywność dwubiegunowa daje znać  i staję się zwyrodnialcem cytując  takie brzydkie treści. (tak normalnie jestem księdzem)
Choć nazwa Hyde Park do tego zobowiązuje, że każdy w tym miejscu może się wypowiedzieć na dowolny temat.
 Wg. słownika polskiego hyde park to program w mediach lub rubryka w gazecie, umożliwiające każdemu swobodne wypowiedzi na dowolny temat.
Pozdrawiam

kozio

• Gość
« Odpowiedź #395 dnia: 08 Kwietnia 2017, 20:50:49 czas Polski »
Kurna jestem prostym człowiekiem, chociaż z mgr
Ja też tylko z WGR ;)
Proponuję już włożyć te hejty w majty...

Bawmy się życiem póki nam dane.
pozdrawiam

m_kola

• Gość
« Odpowiedź #396 dnia: 08 Kwietnia 2017, 20:56:01 czas Polski »

normalnie ... księdzem

Oksymoron 😎

Offline Andriu

« Odpowiedź #397 dnia: 08 Kwietnia 2017, 20:57:23 czas Polski »
czasami mi się te kawały na kazanie przydają

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #398 dnia: 08 Kwietnia 2017, 21:04:21 czas Polski »
No dobra. Ty tu Andriu pitu pitu a kawały same się z innych stron nie skopiują.
Dajesz chłopie z mgr.
Samo sie nie zrobi ale mogłoby sie samo wnosić.

Offline Andriu

« Odpowiedź #399 dnia: 08 Kwietnia 2017, 21:10:51 czas Polski »
no dobra ale to kawał zasłyszany wczoraj więc jeszcze pachnie świeżością. 
Po dziewczynę przychodzi zjarany (w moim środowisku mówimy ochrzczony) chłopak w celu spędzenia razem wieczoru. Dziewczyna mówi że potrzebuje jeszcze kilkunastu minut i zamyka się w łazience. Gościa przycisnęła kupa i zastanawia się co zrobić bo łazienka zamknięta, patrzy na kanapie siedzi pies więc pomyślał, że nasra na dywan i zwali winę na psa, tak też uczynił. Wychodzi dziewczyna z łazienki patrzy na gówno i pyta:
-co to ma znaczyć ?!
-to pies
-pluszowy (szykuje się ban!) ?!

Offline Andriu

« Odpowiedź #400 dnia: 08 Kwietnia 2017, 21:16:33 czas Polski »
W pokoju na plebanii
- ale tu ciasno
- bo ja nowy jestem proszę księdza

– Chciałbym się zapisać na rehabilitację.
– Wolne terminy są za rok.
– Ale ja nie wiem czy dożyję…
– To zapiszę pana ołówkiem i najwyżej wymażę.

Tata zawsze nam powtarzał: "nie otwierajcie drzwi od piwnicy".
ale wreszcie wczoraj, jak go nie było, podkradliśmy się tam i otworzyliśmy je.
i tam są domy, ulice i ludzie - tak jak w telewizorze. "

Offline Andriu

« Odpowiedź #401 dnia: 08 Kwietnia 2017, 21:21:43 czas Polski »

Co robi samobójca w toalecie?

Próbuje się załatwić.

Silny Stach lubił swej Zuzi czasem przypierdolić, a że ręce miał delikatne, brał w nie co popadło. A pewnego razu stało się tak, że oboje na urlop wyjechali. I w autokarze przerażona Zuzia mówi do Stacha, że zapomniała spakować mu skórzanego pasa do garnituru. Na co Stach popadł w zadumę i rzekł filozoficznie:
- No, i mamy paradoks... Nie ma pasa, to jest wpierdol. Ale jak nie ma pasa, to nie ma wpierdolu.
Oboje ryknęli śmiechem i śmiali się tak beztrosko do czasu, kiedy Stach nie dojrzał młotka do ewakuacji.

Pewna kobieta spytała się mnie czy wolę nóżki czy piersi,
odpowiedziałem, że wolę wygoloną cipkę i anal,
nie była to chyba najlepsza odpowiedź w KFC.

Offline krzyś48

« Odpowiedź #402 dnia: 08 Kwietnia 2017, 22:52:00 czas Polski »
Widzę,  że chodzi o mnie,
niekoniecznie,ale jakoś tak wyszło :P
do tego wątku zaglądam żeby się pośmiać
Ja też :)
Kurna jestem prostym człowiekiem, chociaż z mgr,  ale nie wywyższam się myśląc, że wszystkie rozumy pozjadałem
Ja też choć bez mgr.a rozum żeby zjeść to trzeba go mieć :P ::) ;D (o sobie piszę) :o
Ja jak tu wchodzę  to  moja  afektywność dwubiegunowa daje znać  i staję się zwyrodnialcem cytując  takie brzydkie treści.
Jak pozostają w tym wątku to ok-ale to wychodzi po za Hyde Park(dlatego się wysiliłem) :)
Choć nazwa Hyde Park do tego zobowiązuje,
No pewnie :)
hyde park to program w mediach lub rubryka w gazecie, umożliwiające każdemu swobodne wypowiedzi na dowolny temat.

No to się wypowiedziałem :P
I żeby nie był za mocny off-top to zapodam suchara
-Więzień do więźnia
za co siedzisz?bo ja za morderstwo
A ja za kurę
jak to?!!
no grzebała,grzebała,no,i wygrzebała,
teściową

m_kola

• Gość
« Odpowiedź #403 dnia: 09 Kwietnia 2017, 12:24:42 czas Polski »
Programista po zarwanej nocy idzie do lodówki zrobić sobie kanapkę. 
Otwiera lodówkę, wyciąga masło, patrzy na nie, kładzie je z powrotem z myślą "82 procent - jeszcze się nie załadowało"

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #404 dnia: 09 Kwietnia 2017, 13:38:50 czas Polski »

jak ktos twierdzi ze to jest smieszne to pogratulowac poziomu .

Czarny humor jest jak holokaust: jedni uważają że jest to najgorsze co spotkało ludzkość, inni czekają na więcej.
Samo sie nie zrobi ale mogłoby sie samo wnosić.