Krzyś48
Niestety mam dosyć nietypową twarz i żadna maska na mnie nie pasuje

Nawet takie papierowe nie przylegają.
kozio
Widzę straciłeś do mnie zaufanie

Niestety zdarza się.
bobobson
chyba tak zrobię. Mam taki na allegro upatrzony za 180

wystarczy w zupełności

Bebilon
Mam ale jego wykonanie jest fatalne. Gdy odpala sam jeździ. Nie wyważony wirnik. Mało wydajna dmuchawa. Tragedia.
jacekmt10
Wszystkie zdjęcia które wrzucam na forum są z mojego warsztatu. Majsterkowałem interesowałem się już w wieku 4 lat (chyba tak mi mówią rodzice) Gdy kupiliśmy dom przestaliśmy wówczas mieszkać w bloku. Moi rodzice kupili wtedy mi domek narzędziowy 2x2m. Interesowałem się wtedy elektryką więc miałem tam wszystkie moje bateryjki żaróweczki kabelki itp. Pewnego dnia zaczęło mi brakować miejsca a o pieniądzach wtedy to ja nic nie wiedziałem czy ja coś mam czy nie. Okazało się, że Przez 4 lata dostawałem miesięczniówki od rodziców i o tym nie wiedziałem

Wtedy moja mama stwierdziła, że gdy miałem bodajże 9 lat dołoży mi drugą połowę i z tatą złożymy się aby kupić jedną dużą budkę. i tak dalej i tak dalej nikogo i tak nie interesuje ta historia i nikt jej nie przeczyta. Aby było widać, że zdjęcia są mojego autorstwa mam plan zrobić w drewnie napis Marek20 i powiesić go na ścianie.
marcin6391
Miało...
Gerdo
Mam zagłębiarkę i wkrętarkę a jeśli chodzi o hejtowanie nigdy nikogo nie chciałem chejtować a tym bardziej aby ktoś odbierało moje słowa jako hejt.
Bladepoland
Pozwól, że ci sprostuję. Mój wątek z realizacjami jest w krok po kroku. bo Jarek go przeniósł. ten wątek jest od pytania aby nie zaśmiecać tamtego. Poprzedni wątek forumowicze stwierdzili abym go zamknął a ja go wpakowałem również do kosza. I nie chcę aby ktoś przywracał tamten cyrk bo takich jaj to forum nigdy nie widziało

Co do tła Wszystko nagrywam w jednym i tym samym warsztacie. Ciasnym ale własnym. To, że od wymierzania do pociętych formatek nie ma filmu z cięcia to nie oznacza, ze jestem debilem, który robi sobie jaja z forumowiczów (niektórzy mnie tak odbierają) Ale prawda jest taka, że z zagłębiarki i pilarek albo innych takich nie mogę sam korzystać tylko muszę z tatą Co by mi jakiś głupi pomysł do głowy nie wpadł. Umiejętności i standardy pracy. To był mój pierwszy film. koło mnie kręcił się kolega co strugał dechę i leciały trociny w kamerę więc też mało skupiony byłem. Ale nie zapominajmy, że ja mam tylko 14 lat.