20 Kwietnia 2026, 08:37:12 czas Polski

Autor Wątek: Radio  (Przeczytany 4729 razy)

Offline Jac

Radio
« dnia: 05 Stycznia 2014, 09:18:19 czas Polski »
A jaka stacja radiowa umila Wam dłubanie na warsztacie ?? Ja słucham Trójki od wielu lat i tak już chyba pozostanie.

Offline Dreluks

Odp: Radio
« Odpowiedź #1 dnia: 05 Stycznia 2014, 10:38:44 czas Polski »
Witam,

Mi umila pracę Radio Zet najlepiej to program Wojciechowskiego po 17. A chłopaki to tłuką Eskę :P :P
---------------------------------------

pozdrawiam,
Łukasz - Dreluks

Offline MetQ

• Full Member
  • Ocena +2/-1
  • Wiara czyni cuda
  • View Gallery
« Odpowiedź #2 dnia: 05 Stycznia 2014, 11:11:04 czas Polski »
Zawsze słuchałem tylko EskiRock ale niestety nie ma jej już ogólnodostępnej fali, chyba że mieszka się w Wawie albo ma się internet w warsztacie i mega pakiet :D
Teraz Trójka :)
Ad meliora tempora

Offline Paweł 46

« Odpowiedź #3 dnia: 05 Stycznia 2014, 16:03:57 czas Polski »
Zawsze słuchałem tylko EskiRock ale niestety nie ma jej już ogólnodostępnej fali, chyba że mieszka się w Wawie albo ma się internet w warsztacie i mega pakiet :D
Teraz Trójka :)
Mam to samo, leciała Eska Rock, teraz nie ma czego słuchać. Na szczęście mam w moim warsztatowym sprzęcie USB i czyta mp3 więc, sam sobie gram Metalica i AC/DC przy tej muzyce najlepiej się hebluje :)
Wbity wkręt trzyma lepiej jak wkręcony gwóźdź :)
Nic na siłę, wszystko młotkiem.

Offline Joshi

« Odpowiedź #4 dnia: 05 Stycznia 2014, 17:00:48 czas Polski »
zdecydowanie Trójka ;D jako że muzyka jest we mnie zakorzeniona prawdopodobnie już od momentu wysłuchiwania bijącego serca gdy grawitacja była mi jeszcze obca(nigdy nie grałem i nie będę pewnie grał na niczym) tak Trójka jest taką stacją której nie potrafię porównać z żadną inną pod kątem elastyczności muzycznej, audycji związanych z muzyką, koncertów, co może się wydawać głupie ale zdarza mi się nie rzadko wracać do domu w momencie kiedy leci jakiś koncert który jakby mnie unieruchamia i zasiadam w fotelu samochodowym opuszczam oparcie delikatnie i słucham(zdarzało mi się siedzieć w samochodzie nawet ponad godzinę czasu, pod domem :P

Czasami kiedy na antenie trwa jakaś ciekawa dyskusja a jestem zaangażowany poprzez słuchanie tak bardzo że po raz kolejny raz staje się niewolnikiem własnego samochodu stojącego czasami gdziekolwiek a tylko  dlatego że wiem że jak wyjdę z auta to nawet jeśli dotrę do odbiornika w domu to nie będzie już to, coś mnie ominie :P

myślę że każde radio będzie pod różne preferencje, moje są Trójkowe :)

Offline Morświn

« Odpowiedź #5 dnia: 05 Stycznia 2014, 17:08:34 czas Polski »
Ja nie lubie sluchac radia jakos nie odpowiada mi to co tam puszczaja lub jakies przerywniki wole wyselekcjonowane kawalki nagrane na MP4 ktore moge sluchac godzinami;)

Offline DamianO

« Odpowiedź #6 dnia: 05 Stycznia 2014, 17:13:16 czas Polski »
Tylko i wyłącznie Trójka bo innej stacji radiowej w naszym kraju nie ma. Czasem mam tak że przerywam wszystko siadam i słucham w spokoju, ale mi schorowanemu renciście można :P.

Offline Paweł 46

« Odpowiedź #7 dnia: 05 Stycznia 2014, 17:55:50 czas Polski »
nigdy nie grałem i nie będę pewnie grał na niczym
A ja sobie z kolegami pogrywam średnio 2x w tygodniu, dla przyjemności dajemy po garach i szarpiemy druty :)
Piwniczne granie 2
Wbity wkręt trzyma lepiej jak wkręcony gwóźdź :)
Nic na siłę, wszystko młotkiem.

Offline MetQ

• Full Member
  • Ocena +2/-1
  • Wiara czyni cuda
  • View Gallery
« Odpowiedź #8 dnia: 05 Stycznia 2014, 18:33:40 czas Polski »
A ja sobie z kolegami pogrywam średnio 2x w tygodniu, dla przyjemności dajemy po garach i szarpiemy druty
I to lubię, mega pozytyw dla Ciebie i kolegów :)
Ad meliora tempora

mily68

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: 05 Stycznia 2014, 18:51:53 czas Polski »
Paweł 46 - no to masz u mnie plusa! :)

Offline Jac

« Odpowiedź #10 dnia: 05 Stycznia 2014, 19:35:15 czas Polski »
Paweł 46 - no to masz u mnie plusa! :)
a u mnie ze cztery !!! plusy oczywiście !!! też pogrywałem w kapeli ale po świętach złożyłem rezygnację . dużo młodsi ludzie i jakoś tak bez składu i ładu było. Jakby nie bezustanne trasy to basowałbym do tej pory w kapeli STARSI.
Na basie w tym klipie gra gościnnie basista Darek.
STARSI - Kolorowo

Offline Jakub

« Odpowiedź #11 dnia: 07 Stycznia 2014, 13:12:32 czas Polski »
Nie będę oryginalny ale napiszę: tylko TRÓJKA !! ;D Kiedyś jak była jeszcze dostępna Eska Rock to ją włączałem ze względu na muzykę, kiedy akurat w trójce była jakaś sobotnia audycja typu: teren kultura  ;D Trójka to nie tylko radio, to właściwie kultura, muzyka, wiadomości wiedza itd. Można słuchać całymi dniami a się nie znudzi i co ważne, żadne wydarzenie nas nie ominie ;) Więc: Keep Calm and Listen to Trojka Polish Radio  ;D
Pozdrawiam Jakub.

Offline Grześ_

• Full Member
  • Ocena +6/-0
  • Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą
  • View Gallery
« Odpowiedź #12 dnia: 07 Stycznia 2014, 16:39:53 czas Polski »
w pracy "czwórka Polskie radio" :)
w moim warsztacie odtwarzacz z telefonu gatunek Rap :)

Offline jaruzele

« Odpowiedź #13 dnia: 09 Stycznia 2014, 16:01:14 czas Polski »
Oczywiście Trójka - świetne audycje, pracują tam prawdziwi dziennikarze muzyczni. Kawałek, który w innych radiach staje się hitem i katowany jest po kilka razy dziennie, w Trójce leciał przynajmniej miesiąc wcześniej. Nie przypominam sobie sytuacji aby jeden utwór w Trójce leciał kilka razy jednego dnia.

Offline tomekz

• Moderator
  • Hero Member
  • Ocena +64/-7
  • View Gallery
« Odpowiedź #14 dnia: 09 Stycznia 2014, 19:07:46 czas Polski »
Radio    "  złote  przeboje  " :)  Wchodzącym na zakład zabrania się słuchania radia , nie dotyczy  właściciela