Zwykla wkretarka wkrecila wkreta w dwie palety polozone na siebie bez problemu. Oczywiscie trzeba bylo uzyc sily do utrzymania sprzetu, ale dala rade. Natomiast zakretarce braklo 5mm do wkrecenia do konca. Udar halasowal ale sruba stala w miejscu
to mnie zastanowilo , ryobi powinno jak w masełko:)stąd chcialem bys hitachi zobaczył ale tego typu testów sporo więc nie ma co i do filmów nawet napisów nie umiem dodać:). ci od makity to coś zjeb... moim zdaniem , i jeszcze polecili na koniec zakrętarkę która wymiękła przy wkręcie i mówią że jest dobra , no nie wiem nawet jak to skomentować:)
ps: nie żebym się czepiał tylko zwracam uwagę w celach informacyjnych(ja też dużooo od ludzi się dowiedziałem-niestety jak już zwrócili uwagę:) w bs 18 to masz w sytuacji przedstawionej na filmie nie Moc,( przy wkrętarkach i zakrętakach jej się nie podaje), a max moment obrotwy miękki 24 nm- przy wkręcaniu wkrętów miękki moment bierzemy pod uwagę, i i zabrakło przy nazwie bs 18 wyrazu "quick", bo chyba to jest na filmie.
a hitachi jest babcią ryobi ale jutro spróbuje coś dużego walnąć, spróbuje w sosne i dębine i zobaczym bo aż sam ciekawy jestem:)