28 Kwietnia 2026, 18:09:06 czas Polski

Autor Wątek: Łóżko - domek. Pytania.  (Przeczytany 3233 razy)

Offline Andriu

Odp: Łóżko - domek. Pytania.
« Odpowiedź #15 dnia: 03 Lutego 2017, 13:45:26 czas Polski »
 a może  jakaś sklejeczka  wycięta ażurowo,    połączona  kątowo z drugą sklejką  opierająca się  na  listewkach  pod materacem 

Offline Andriu

« Odpowiedź #16 dnia: 03 Lutego 2017, 13:47:17 czas Polski »

kozio

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 03 Lutego 2017, 20:39:54 czas Polski »
We w tym linky jest taka barierka podobna jak na piątym zdjęciu...  Może to jest i pomysł?

http://allegro.pl/lozko-lozeczko-kojec-gucio-pod-materac-80x160-nowy-i6137249445.html#thumb/8

Offline Mag84

« Odpowiedź #18 dnia: 04 Lutego 2017, 08:53:00 czas Polski »
Kozio. A takie połączenie jak zrobił amigorg w łóżku piętrowym z tą poprzeczką by się nie nadało ? Myślę że mogło by być bardziej stabilnie :)

Moja sugestia choć to ty jesteś profesjonal a ja amator ! Wyrzuć przednią poprzeczkę łączącą daszki - wysokość nie jest za duża, a za czas jakiś jak rodzice lub dziadkowie lub po prostu ktoś starszy będzie siadał na łózku może zaczepiać głową :) ja przynjamniej wyrzuciłem a jak wstwiałem łóżko i chciałem siadać z drugiej strony strasznie to przeszkadzało !
Nie wiem gdzie i jak łóżko ma stać, ale czy te barierki dookoła są potrzebne ? jeśli będzie stało narożnie to masz dwie ściany, ale dzięki temu dziecko będzie mogło wejść do łóżka z dwu stron a nie tak jak przewidujesz tylko po jednej stronie :)