29 Czerwca 2026, 17:02:15 czas Polski

Autor Wątek: Program Telewizyjny z Jarkiem Ostaszewskim  (Przeczytany 6817 razy)

Offline krzyś48

Odp: Program Telewizyjny z Jarkiem Ostaszewskim
« Odpowiedź #15 dnia: 21 Lutego 2017, 12:41:18 czas Polski »
No to się narażę :P
Marudzicie panowie-mamy kącik gdzie się spotykamy,wymieniamy,doradzamy,uczymy itp.
Czego chcieć więcej ???
Ja tam zadowolony jestem-no może nie do końca,ale z siebie :-[
Ale może coś,cuś się ruszy ::)
Może co nie wyszło z programem(i nie ma co się chwalić),ale żeby od razu sąd kapturowy,nie można mieć pretensji ze nie odpisuje-ja już też nie ogarniam,ale to dlatego,że tyle drukujemy.
Czasami już się powstrzymuję,z wpisami nic nie wnoszącymi ale nie zawsze się udaje :P
Pozdrawiam,miłego popołudnia ;)

meridox

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 21 Lutego 2017, 20:32:37 czas Polski »
No to się narażę :P

no i się Krzysiu naraziłeś , będzie chłosta :P

masz racje zawsze coś może nie wyjść ale jeśli ileś ludzi czeka na to, to wypadało by chociaż powiedzieć sorry chłopaki nie wyszło i nie będzie a milczenie w tej sprawie jak wiadomo że ludzie czekają z nadzieją że obejrzą to tak jakbyś dzieciom pokazywał słodycze a później schował i nie powiedział dlaczego nie dostały

Offline krzyś48

« Odpowiedź #17 dnia: 21 Lutego 2017, 20:56:53 czas Polski »
tak jakbyś dzieciom pokazywał słodycze a później schował i nie powiedział dlaczego nie dostały
Dlatego ja nie obiecuję-a mówię że się postaram,a to się równa jak bym obiecał.
Kilka razy obiecałem,a potem kwas,człowiek zły że nie przewidział jakiejś sytuacji.
Nie naciskajmy,podejrzewam że Jarek zna temat a jak dojrzeje to wyjaśni co i jak.
Ja tam mogę poczekać ;)

Offline Xeo

« Odpowiedź #18 dnia: 21 Lutego 2017, 22:14:06 czas Polski »
w takich sytuacjach tylko cierpliwość może nas uratować.
Naciski, publiczne chłosty nie przyspieszą ani nie prowadzą do niczego dobrego.
Jako świeżak tutaj na forum jak i ogólnie w tematyce "drewnianej" sam czekam z zaciekawieniem jaki będzie finał.
Pozostaje nam uzbroić się w cierpliwość i poczekać.

kozio

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: 21 Lutego 2017, 22:31:58 czas Polski »
Zobaczcie  na twarz Jarka - to jest męczennik szybkiego sukcesu  ,nie mieszczący się już w 24 godzinach. Może trzeba zwolnić , pocieszyć się życiem z rodziną i znajomymi ?
To bardzo ważne słowa.
Czasem ciężko się zatrzymać.
Masz Tomku wiele racji bo w koncu dla kogo to robimy?
Pieniądze i sukcesy są ważne ale z czasem dla rodziny można stać się obcym.

Polecam puścić sobie pierwsze odcinki DiD gdzie Jarek był młody a radość tworzenia czegoś (nie reklamowania) aż naciągała mu skórę na twarzy. Ostatnich filmów nawet nie oglądam bo niewiele tam poradników. Prawie ciągle w tytule daje się zauważyć nazwę i model... szkoda. Najważniejsze jednak żeby był szczęśliwy, a my mamy siebie ;)

Offline Lirorobert

• Administrator
  • Hero Member
  • Ocena +11/-0
  • View Gallery
    • Lirorobert
« Odpowiedź #20 dnia: 21 Lutego 2017, 22:44:30 czas Polski »
Panowie.
Jak już pisałem w wątku założonym przeze mnie.
Jarek nic do tego filmu nie ma. Właścicielem jest A..L... i od nich zależy co i kiedy.
Na facebooku A..L... po tym nawoływaniu do naciskania lajków Jarek sam się pytał gdzie to można obejżeć.

Offline gargul

« Odpowiedź #21 dnia: 02 Marca 2017, 21:55:46 czas Polski »
czemu taka cenzura kto to ten A...L... konkurencja rozumiem ale chyba JArek nie ma sie czego obawiać.
Program na You tube, forum chętnie dowiem  się co jeszcze Jarek prowadzi bo na razie te dwa tematy wypas, więc ten AL nie powinien być tak straszny żeby tylko inicjałami jechać skoro tylu z nas tu się udziela i siedzi. Fachowiec to ma konkurencje dzięki temu może być zawsze lepiej.

Offline piotrekamg

« Odpowiedź #22 dnia: 02 Marca 2017, 22:07:19 czas Polski »
Zobaczcie  na twarz Jarka - to jest męczennik szybkiego sukcesu  ,nie mieszczący się już w 24 godzinach. Może trzeba zwolnić , pocieszyć się życiem z rodziną i znajomymi ?
To bardzo ważne słowa.
Czasem ciężko się zatrzymać.
Masz Tomku wiele racji bo w koncu dla kogo to robimy?
Pieniądze i sukcesy są ważne ale z czasem dla rodziny można stać się obcym.

Polecam puścić sobie pierwsze odcinki DiD gdzie Jarek był młody a radość tworzenia czegoś (nie reklamowania) aż naciągała mu skórę na twarzy. Ostatnich filmów nawet nie oglądam bo niewiele tam poradników. Prawie ciągle w tytule daje się zauważyć nazwę i model... szkoda. Najważniejsze jednak żeby był szczęśliwy, a my mamy siebie ;)
Amen

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

Krajmesel

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: 03 Marca 2017, 21:01:11 czas Polski »
czemu taka cenzura kto to ten A...L...

wiadoma sprawa Arkadiusz Lancetownik .... dość poważna sprawa :-[ lepiej nie drążyć tematu

radeks

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: 03 Marca 2017, 21:16:39 czas Polski »
Arkadiusz Lancetownik

nie ma w golge nie ma "wogle" :P

kozio

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: 03 Marca 2017, 21:30:55 czas Polski »
nie ma w golge nie ma "wogle"
Nie ma w google  ;D

czemu taka cenzura kto to ten A...L...
To ART LOFT  czyli Nazwa firmy Łukasza Rybarskiego - znanego ''kabareciarza''.
« Ostatnia zmiana: 03 Marca 2017, 21:35:37 czas Polski wysłana przez kozio »

Offline Bladepoland

« Odpowiedź #26 dnia: 03 Marca 2017, 21:57:30 czas Polski »
Zastanawiające jest faktycznie dlaczego wpisana fraza :"Arkadiusz Lancetownik" nie daje absolutnie żadnego wyniku. Ciekawe. Oczywiście z punktu widzenia wyszukiwania, bo raczej teorii spiskowej to bym do tego nie dorabiał :D.
Jeśli nie masz czego robić, nie rób tego tutaj...

Krajmesel

• Gość
« Odpowiedź #27 dnia: 07 Marca 2017, 20:15:11 czas Polski »
Zastanawiające jest faktycznie dlaczego wpisana fraza :"Arkadiusz Lancetownik" nie daje absolutnie żadnego wyniku.
No cóż proszę ja Szanownego Koleżeństwa sprawa nie jest taka prosta i klarowna. Próżno szukać informacji w ogólno dostępnych massmediach na temat w/w dżentelmena . Otóż Arkadiusz Lancetownik to nie kto inny jak Zenon Podmokły-Zasuszony,  działający pod przykrywką pracownika Lasów Państwowych, nadleśnictwa Sochaczew. Który wsławił się brawurową akcją wycinki wiekowych Kolcosiłów (Oplopanax)  za pomocą dłuta Japońskiego NOKUME NOMI ( narzędzie zbrodni do obejrzenia na Dłupa.pl),  na posesji należącej do wpływowego osobnika Antoniego M.
Arek to nie pierwszy lepszy herbatnik. Jest po prostu zawodowcem w każdym calu, wystarczy nadmienić  że :
Podczas ostatniej wigilii wraz z rodziną zasiedli przy Sjobergu NORDIC PLUS 1450
Na spacery ze swoim pupilem Fafikiem ubiera Snickersy model 6202 s a kredki dla swoich pociech struga na Veritasach.
Nie wiadomo przez kogo szkolony był Lancetownik, ale sam fakt niemożności znalezienia jakichś informacji na jego temat mówi sam za siebie.
W  ostatnim czasie Arkadiusz zaczął wykazywać zainteresowanie w produkcji mebli i nawet zaczął jakieś tam wiórki z yutuberem strugać, jakieś filmy z tego miały być, ale  okazało się że, meble nie będą samobieżne i brak w nich wbudowanych gadżetów typu „  Zderzacz hadronów”   po prostu wpienił się. Pierwszy FOCH .Zaczęto analizować nagrany materiał i wyszło: że ten szminkę ma za ciemną, że temu pazurki za krótko przycięli , cała masa fochów i innych pierdów……………i do netu nie poszło nic.

A my nadal czekamy  jak te biedne Żuczki…………………..

akwa-stolarz

• Gość
« Odpowiedź #28 dnia: 13 Września 2017, 01:08:00 czas Polski »
Świetny program telewizyjny. Oglądam całymi dniami

Offline Lirorobert

• Administrator
  • Hero Member
  • Ocena +11/-0
  • View Gallery
    • Lirorobert