22 Czerwca 2026, 12:59:05 czas Polski

Autor Wątek: Warsztat stolarski ortopedy  (Przeczytany 1606 razy)

Offline amigorg

• Hero Member
  • Ocena +224/-6
  • Nie kupuj tego, co możesz zrobić sam.
  • View Gallery
    • Maszyny i projekty
Warsztat stolarski ortopedy
« dnia: 22 Lutego 2017, 19:38:22 czas Polski »
Wielu z nas projektuje swoje warsztaty. Tu link do warsztatu jaki zorganizował sobie zawodowy ortopeda.
http://www.dreamgarage.com/workshops/featured/shop-tyme

Qiub

• Gość
Odp: Warsztat stolarski ortopedy
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Lutego 2017, 21:59:22 czas Polski »
Dodaj ortopeda u jankesow na emeryturze. No z deczka w podziwie jestem.

Ale przyznaj Ami ze mimo iz masz swoje sprzety pod siebie robione czasem brakuje gornej polki?
Jakbys mial takiego martina do pilowania to cialbys na nim? Popatrz na zdjecie pilaty kolesia, mimo iz wiem ze mam lepszy sprzet jednak brakuje mnie swoich smakow. Ciezko to wyjasnic bo za cholera zdaje sobie sprawe z wartosci swojego sprzetu, mimo wszystko patrze na pilare kolesia i sie slinie.

I nie znam tej firmy co ma koles ma sprzety! LAGUNA ? Kojarzysz ja ? I stol podcisnieniowy.

Zeby tak dotrwac do emerytury, nie dostac nowotworu, nie zdechnac z glodu i nie dostac wrzodow. I na spokojnie sobie robic jak koles wnukow... to takie male skromne marzenie... jednak na razie mam kuny to chyba nic z tego nie wyjdzie :P

Offline noprofi_semi

• Sr. Member
  • Ocena +0/-0
  • Gwóźdź wystaje, chwytaj za młotek.
  • View Gallery
Odp: Warsztat stolarski ortopedy
« Odpowiedź #2 dnia: 03 Marca 2017, 12:30:15 czas Polski »
A ja tam się cieszę z tego co mam choć mam niewiele.;) bo wiem że są tacy co wiele by dali za to co mam. A warsztat fajny super wielu narzędzi i elementów pewnie nawet nie umiem nazwać ale fajnie że ludzie mają pasje pozazawodowe i że na emeryturze też się realizują. Stanów raczej nie dogonimy... ale widzę że chłop to z głową pourządzał choć widzę że z miejscem też nie grzeszy. A najbardziej mnie cieszy że mu się chce. I nie traci czasu na byle co. Bo nie oszukujmy się musi mieć chęć i siły ...