12 Sierpnia 2026, 06:16:58 czas Polski

Autor Wątek: Łóżeczko dla dziecka  (Przeczytany 9623 razy)

Offline amigorg

• Hero Member
  • Ocena +224/-6
  • Nie kupuj tego, co możesz zrobić sam.
  • View Gallery
    • Maszyny i projekty
Odp: Łóżeczko dla dziecka
« Odpowiedź #45 dnia: 23 Lutego 2014, 20:11:58 czas Polski »
Gratulacje za projekt i realizację, "+" :)

Offline MarcinW

« Odpowiedź #46 dnia: 23 Lutego 2014, 20:43:35 czas Polski »
Miłosz - no bajka! Gratulacje! Plusik za realizację!
I oczywiście najlepsze życzenia oby synkowi się dobrze mieszkało :D !

Offline pbaszyn

« Odpowiedź #47 dnia: 28 Czerwca 2014, 15:56:53 czas Polski »
A ja myślę żabcia123, że powinnaś poszukać innego stawu do kumkania. Każdy twój post zawiera adres tej samej strony, to wygląda na reklamę i spamowanie forum!

mefjuu

• Gość
« Odpowiedź #48 dnia: 28 Kwietnia 2016, 11:10:05 czas Polski »
Łóżeczko już polakierowane trzykrotnie Syntilor'em Mat Aquarethane do drewna z normą EN 71.3 w kolorze "Padouk" :)

Odgrzebię stary temat, co tam :). Mam pytanie, bo widzę, ze kolor pięknie wyszedł! użyłeś dokładnie tego lakieru? http://www.syntilor.pl/produit/produkty-281-trz,lakiery,lakier-drewna-aquarethane,110,111,82.html

mily68

• Gość
« Odpowiedź #49 dnia: 28 Kwietnia 2016, 22:17:21 czas Polski »
Dla mnie nie taki stary choć to już ponad dwa lata minęło (a dziś mój Krzyś ma 2 urodziny! :) ).
Tak, to dokładnie taki lakier.
Po czasie stwierdzam, że w najbardziej "ciochranych" miejscach (np. tam, gdzie był przewijak) troszkę się wytarł ale też nie do żywego drewna. Generalnie nie jest źle. Myślę, że drugi raz też bym go użył.
Łóżeczko działa i ma się dobrze, jest codziennie przestawiane i póki co wszystkie połączenia (i te klejone i te skręcane) trzymają bez zarzutu :)

mefjuu

• Gość
« Odpowiedź #50 dnia: 29 Kwietnia 2016, 10:38:36 czas Polski »
No to super, że "produkt" służy. Bardzo mi się podoba ten kolor i myślę czy by nim nie potraktować stolika kawowego. Tylko z tego co piszesz nie jest jakoś super twardy, tak? Ciekawe jakby się zachował gdyby go przejechać jeszcze bezbarwnym uretanowo-alkidowym lakierem...

mily68

• Gość
« Odpowiedź #51 dnia: 29 Kwietnia 2016, 12:17:29 czas Polski »
No twardy to jakoś szczególnie nie jest. Myślę, że dobrze kombinujesz. Dasz radę tak położyć klar żebyś był zadowolony z efektu (ja mam zawsze z tym problem)?