22 Kwietnia 2026, 04:42:39 czas Polski

Autor Wątek: Ochronnik słuchu, słuchawki z głośnikami i wejściem AUX IN  (Przeczytany 5570 razy)

Offline leeching

Ochronnik słuchu, słuchawki z głośnikami i wejściem AUX IN
« dnia: 14 Czerwca 2017, 14:26:18 czas Polski »
Hej,

czy ktoś używa taki wynalazek i może coś polecić? Lubię słuchać muzyki podczas pracy ale często muszę mieć na uszach słuchawki. Jedno wyklucza drugie, więc przeszukałem internet ale praktycznie sama chińszczyzna i noname. A peltory trochę drogie.
Od biedy wcisnę zwykłe małe słuchawki do ochronników :)

Offline draax

• Sr. Member
  • Ocena +0/-0
  • Jesli wyglada na proste, to jest proste!
  • View Gallery
Odp: Ochronnik słuchu, słuchawki z głośnikami i wejściem AUX IN
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Czerwca 2017, 14:44:43 czas Polski »
http://www.jula.pl/catalog/odziez-i-artykuly-bhp/bhp/nauszniki-ochronne/nauszniki-ochronne-z-radiem/nauszniki-ochronne-zfunkcja-bluetooth-000598/

Nie wiem tylko jaka one oferuja jakosc dzwieku i jakie masz oczekiwania, dotyczace tej jakosci.

Pchelki pod ochronniki nauszne to tez rozwiazanie.

sgt_raffie

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Czerwca 2017, 15:16:39 czas Polski »
Mam. Uzywam (z rzadka, jak zakladam ze bede siedzial dluugo w sluchawkach). Tlumia niezle (choc nie tak dobrze jak moje strzeleckie peltory). Dzwiek jest sredni, bluetooth jest cichy. Radio daje rady, wejscia aux jeszcze nie testowalem. Kupilem w promocji za 2 stowki. 3 bym nie dal ;).
Wytrzymalosciowo - ze 2 razy spadly, jeszcze zyja ;)

Offline leeching

« Odpowiedź #3 dnia: 14 Czerwca 2017, 15:31:57 czas Polski »
http://www.jula.pl/catalog/odziez-i-artykuly-bhp/bhp/nauszniki-ochronne/nauszniki-ochronne-z-radiem/nauszniki-ochronne-zfunkcja-bluetooth-000598/

Nie wiem tylko jaka one oferuja jakosc dzwieku i jakie masz oczekiwania, dotyczace tej jakosci.

Pchelki pod ochronniki nauszne to tez rozwiazanie.

Wyglądają na bardzo drogie noname'y ale jak będę w Juli to przymierzę. Jakość dźwięku to kwestia drugorzędna, najważniejsze żeby nie przerywało, tłumiło i grało znośnie bez pierdów i syków :)
Na aliexpress jest tego mnóstwo - może ktoś próbował?

Offline Pragmatyczny Przemek

« Odpowiedź #4 dnia: 14 Czerwca 2017, 23:32:00 czas Polski »
Ja mam takie.

Wyglądają jak te z Julki, ja sprowadzałem ze stanów, ale jestem mega zadowolony. BT jest super, radio gra dobrze, Można odebrać telefon, ale niestety mikrofon jest tak umiejscowiony, że ciebie rozmówca słabo słyszy, a w przypadku hałasu to już Cie nie usłyszy :)

Nożyk

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 15 Czerwca 2017, 07:41:44 czas Polski »
Eeee tam fanabarie i rozpasanie. W doopach Wam się po przewracało. Pakułami uszy zatkać i po problemie.  

Ostatecznie możemy zrobić ściepę i zamówić w większej ilości. Dwie stówy mogę dać.

MChObi

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 15 Czerwca 2017, 09:47:10 czas Polski »
Słuchaweczki fajna sprawa , z tym że jest jedno Ale
Przemek  mówi że jest 13 godzina z kilkoma minutami a ja to oglądam o 8 rano więc coś tu jest nie halo 8)