uwielbiam iphonowcow

u nich nigdy nie ma wirusow, wszystko dobrze chodzi, bateria trzyma przez tydzien
a ile sie na nich zarabia

ja tylko delikatnie przytocze kilka faktow ...
ihpna zaladujesz bezprzewodowo w mikrofali

- nie tak jak innych firm ze musisz miec ladowarke indukcyjna za cale 20pln...
iphone 3ds obslugiwal DOPIERO poprawnie mmsy

mialem polec z iphonow i wysylalem im mms a oni sie denerwowali bo nie mogli odbierac

iphone i jego serwis pogwarancyjny to zenada...
bateria w tym gownie trzyma pol tego co kupisz konkurencje za pol ceny afjonfa

pyloszczelnosc i wodoszczelnosc w iphonach to pojecie abstrakcyjne jak czas i przestrzen

dedykowane ladowarki... duzo ludzi szczegolnie na lotniskach ma, w sumie siedza przy gniazdkach elektrycznych z tymi ladowarkami
najnowszy aparat w najnowszym ajfonie to najlepszy aparat jaki stworzono... dla ajfona

- aby nie byc goloslownym zapraszam do porownania zdjec ze starego Sony Satio vs najnowszy ajfonek
i chyba najwazniejsze - apple to ekosystem, jesli masz samego ipada, iphone, albo maca to tak naprawde masz gowno za kilka razy tyle kasy co to warte. Jesli masz conajmniej 2 albo 3 sprzety to dziala jak nalezy.
W iphonie dodatkowo za prawie wszystko bulisz... co z tego ze masz tysiace appek, ktore w wiekszosci sa gowno warte ... i trzeba bulic.
Mam znajomego ktory zaczynal od pierwszego iphona i za kazdym razem jak byl nowy to on go mial z poleczki, w tym roku przylecial do Polski i bawic sie moja motorola... wczoraj kupil sobie motorole

iphone ma gowniana bakterie ... pieprzenie ze bedziesz dzialal caly dzien na necie na baterii jest taka sama glupoto jak slysze w reklamach, jak zapodasz video w dobrej rozdzielczosci z audio na glosnik to max Ci motorola pozyje... ale nie iphone.
Taki pieprzenie ze nie ma atakow na iphony bo sa takie zajebiste, ogolnie nie ma z nimi problemow... ogolnie pewnie ze nie ma w andku tez... ogolnie!
Jestem zwolennikiem dobrego i raczej niezawodnego sprzetu, niektorzy mnie palcami wytykaja ze wole kupic festoola czy mafella ktory jak sie zepsuje to dzwonie, przyjezdzaja i robia... jednak ani jeden sprzet mafella czy festoola jeszcze nie padl.
Ogolnie wyznaje zasade kupic raz a dobrze...
-------------------------
Sprzety applea nie sa zadnym dobrym wyborem dla mnie, gdzie telefony nosze w kieszeni z kluczami, jezdza po budowach jak robie montaze czy sieci logiczne, oplukuje uwalone kurzem telefony w beczce z woda albo wannie, benzyna czyscilem nie raz wyswietlacz bo brudna rekawica po smarach operowalem po wyswietlaczu, nie raz z telefonu swojego ladowalem inny z laczem microusb, ostatni raz restartowalem telefon jak sie latka na androida z pol miecha temu pojawila, nic sie nie wiesza a mam roznych appek do liczenia na pomiarach, itp. BT non stop wlaczone potrzebne na tryb glosnomowiacy w samochodzie, wifi tez non stop. do tego lte zapoane, lokalizacja, aktualizacje mam srednio co 2 tygodnie zeby nie bylo ze androida nie aktualizuje, co 30 sekund sprawdza czy nie ma nowej poczty, mam na stale takze odpalonego skype i klona gg
Dzien w dzien 2-4 godzin rozmow, do tego kilka smsow i kilkadziesiat mmsow... przy takim trybie bakteria trzyma dzien... ale mam ta swiadomosc ze w najgorszym razie klade go w samochodzie na podstawce ladowania bezprzewodowego i sie naladuje w godzine
i teraz trzeba zadac jedno ale zajebiscie wazne pytanie... czy twoj iphone to potrafi?