16 Maja 2026, 18:55:17 czas Polski

Autor Wątek: stanley SXVC30XTDE  (Przeczytany 6323 razy)

Offline zbyszek84

stanley SXVC30XTDE
« dnia: 01 Sierpnia 2017, 07:38:51 czas Polski »
Koledzy (i koleżanki jeśli są)... Mam nadzieję że nie dostanę opieprzu za założenie tematu, bo przeszukiwałem forum i nic nie mogę znaleźć.
Mam pytanie - używa ktoś może ten odkurzacz  Stanley SXVC30XTDE i może podzielić się opinią? Jest teraz w Juli na promocji i zastanawiam się czy go kupić. Chciałbym go używać (oczywiście z separatorem) do piły stolikowej, frezarki, zagłębiarki, szlifierki oscylacyjnej itp. ale tylko amatorsko.

Offline zbyszek84

Odp: stanley SXVC30XTDE
« Odpowiedź #1 dnia: 03 Sierpnia 2017, 23:14:51 czas Polski »
Temat chyba do zamknięcia przez moderatora... Niestety nikt nie jest w stanie pomóc. No trudno, może przy innych pytaniach ktoś pomoże...a pewnie trochę ich będzie, bo niedługo wracam do DOMCIU 🙂 i z piwnicy będę robił amatorski kącik do zabawy w stolarstwo 🙂. Powoli rozbudowuję (jeszcze przed startem)swój kącik o dodatkowe narzędzia (elektro) i już oprócz wspomnianej piły o której pisałem w dziale "przedstaw się" doszła frezarka i strug-firmy dexter (potrzebne były "na gwałt" jak byłem na moment w Pl i nie było czasu szukać dobrych więc szedłem po taniości 😉, do tego dołączyła zagłębiarka z szyna firmy na F 🙂 (tylko jeszcze jakąś dobrą tarczę muszę dokupić), no i wspomniany na początku odkurzacz (cyklon do niego już też jest w drodze), uzupełniłem to też kilkoma narzędziami ręcznymi typu kątowniki regulowane i zwykłe, kilka "pomocników" do wiercenia z Krega i Wolfcrafta... tak że, "coś tam" już mam, oby tylko umiejętności do obsługi tego wszystkiego nie zabrakło 😂😊! Mam nadzieję że za jakiś miesiąc może dwa uda mi się pochwalić czymś w temacie "realizacje własne", chociaż obiecać nie mogę ponieważ w pierwszej kolejności po powrocie będę musiał ogarnąć wilgotną piwnicę w której w tej chwili jest masakryczny jak ja to nazywam "pier*olnik" 😐! Pozdrawiam wszystkich serdecznie 🙂

Offline Dawid.S

« Odpowiedź #2 dnia: 04 Stycznia 2018, 21:46:56 czas Polski »
Szkoda że wcześniej konta nie miałem na tym forum( no i nie widziałem tematu) bo mam ten odkurzacz i opisałem na forum wrażenia. Wg mnie bardzo fajny sprzęt. Opinie na stronie Jula mówią same za siebie, to dobry sprzęt.
« Ostatnia zmiana: 04 Stycznia 2018, 21:48:44 czas Polski wysłana przez Dawid.S »

Offline radzisza20

« Odpowiedź #3 dnia: 10 Stycznia 2018, 10:10:42 czas Polski »
Yyy odkurzacz cacy.
Plusy:
-Wystarczająca pojemność
-Możliwość pracy na mokro
-Zbiornik że stali nierdzewnej
-Dużo przejściówek także tych do sprzątania w domu i najważniejsza adapter do elektronarzędzi
-Gniazdko na obudowie z automatem czyli zaczynamy pracę np. szlifierką odkurzacz zaczyna pracę razem z nami. Niestety po  wyłączeniu narzędzia odkurzacz działa dalej przynajmniej u mnie
-Odkurzacz mocny jak diabli pracowałem na nim min. Na ukośnicy
-Jest dość lekki ale przede wszystkim mobilny i nie zajmuje dużo miejsca .

Minusy
-Głośny jak diabli ale od czego są stopery
-Krótka rura przydałby się metr więcej i uchwyt na kabel.
-Kiepskie papierowe worki więc lepiej pomyśleć dla dobra odkurzacza o cyklonie lub innym separatorze

Jak coś sobie przypomnę to dorzucę.  Hoah!

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka