Po zastanowieniu scheppach odpada. Za makitę z szyną jestem w stanie zapłacić 800 zł. Pozdrawiam
odpada , albo nie odpada

Twojego posta przeczytałem jakoś w piątek i w łikend zabrałem przy okazji pilarkę z pracowni, ale zrobiłem rano zdjęcia dopiero. wybacz sezon malowania /renowacji mebli ogrodowych / ozdabiania tarasów w półeczki i inne cudeńka jeszcze się nie skończył , stąd ta obsuwa.
mam scheppach'a wprawdzie w wersji z szynami 2x 70cm ale można to skręcić na stałe dokładając drugi łącznik i doklejając taśmę antyodpryskową na całość. miałem taki plan więc kupiłem taśmę od makity 3m , 150cm odstąpiłem koledze a drugie 150cm czekało na założenie do tej. w międzyczasie kupiłem drugą pilarkę ,więc ten zestaw u mnie został jako drugi.
w zestawie jest pilarka , dwie szyny , tarcza 24z ,z którą kupiłem sprzęt , tarcza bosch optilane for wood 48z , dwa imadełka-ściski które były w kartonie , taśma anty odpryskowa makity 150cm, całość zapakowana w scheppachową wersję systeinera rozmiar L. skrzynka i piła kupowane w Juli rok temu , do tej pory cięcia były ok , jak masz ustawioną szynę i naosrzoną tarczę to można ciąć płyty. ja używałem do płyt meblowych , robienia wcięć na plecy w szafkach wycinania otworów na zlewy i płyty indukcyjne , cięcia desek i rozkrajania płyt osb. 400zł jest fair , więcej zdjęć nie ma problemu , jeśli będziesz zainteresowany dorobię zdjęć wieczorem . pozdrawiam i miłego dnia