...chociaz ludzie z forym kupili zaglebiarki marki P.... w sklepach L.... i ponoc tnie lepiej od firmy na M i firmy na F 
ponoc nawet formatowki firm na M, F, A i kilku innych to guano przy mozliwosci i jakosci ciecia firmy P ze sklepu L 
Qiubie wszyscy dobrze wiemy że to pitu pitu i bajdu bajdu, jak Ci ludzie popracują innym sprzętem choćby na M, F i B to na te L wyroby nie będą chcieli więcej patrzeć - taka prawda.
Jak gość jeździł tylko Punto to będzie twierdził że to zajebisty samochód, jak pojeździ dobrej klasy Audi czy Mercedesem (for example of course) to szybko zmieni zdanie.
Z gówna bata nie ukręcisz i taka jest prawda, czy to się komuś podoba czy nie, można sobie majsterkować tanimi sprzętami, ale do pracy zarobkowej powinno się mieć w miarę profesjonalny sprzęt. Inaczej w miarę świadomy klient postrzega takich wykonawców jako firmę kogucik !.
@Dodi jeśli masz sklepy handlujące elektronarzędziami w okolicy to zamów co Cię interesuje, potrzymaj w łapie, sprawdź co Ci lepiej pasuje i na który kolor masz "większy wzwód"

- i życie stanie się prostsze.
Ja rozważałem wybór między Makitą a Boschem (na tyle kapusty starczyło), ostatecznie Bosch bardziej mnie zanęcił (jakiś taki bardziej solidny) i na tym stanął zakup i narzekać jak na razie nie mogę.