Na razie to sprzedawca z feldera bardziej mi pomógł niz forum
co ci mamy napisac. kazdy sprzet kosztuje, nie masz kasy to kup boscha gtx 10 tez fajny sprzet.jesli chcesz formata nie rozpadajacego sie to najtaniej hamerajd k3 albo scm reszta podejrzewam ze chinskie klony.oczywiscie chinski sprzet wcale nie musi byc gorszy ale suma sumarum za jakosciowo taki sam sprzet trzeba dac chinczykowi wiecej i automatycznie cena rosnie. a za te 12 kola bo tyle sprzet wyjdzie+podatki, cla, transport do mnie i powiedzmy sobie szczerze gowno a nie gwarancja lepiej dolozyc i miec kupione w Polsce przywiezione na miejsce urzadzenie ktore dziala!Oczywiscie pewnie i hammerajd bedzie mial predzej czy pozniej jakies mankamenty jednak na razie ich nie dostrzegam.Nie kupuj 15 sprzetow bo widze ze masz sraczek na frezarke, strugarke i pompe do betonu tylko kup najpierw pilarke bo jest najpotrzebniejsza.Jesli chcesz szklem dupe utrzec to zostaje ci tylko alledrogo i kupic jakiegos bernardo po piniadzach albo olx i tam bernardo i klonow znajdziesz od cholery. Teraz nalezalo by zadac pytanie dlaczego sprzedaja i dlaczego jest az tyle tego na rynku wtornym?
Cześć, Nie wiem czy Cię zainteresuje, ale wiem że znajomi stolarze sprzedają jedną z pilarek jakie mająhttps://www.olx.pl/oferta/pila-do-drewna-CID628-IDoPfSi.html#1e0fa1da4cCenowo wiem że chyba nawet skłonni za 4000 zł sprzedać. Tyle że to dolnyśląsk PozdrawiamŁukasz