Hej,
zamierzam w tym roku kupić małą ale porządną piłę do warsztatu. Austriackie opcje znam - zresztą ciężko nie znać, kiedy co dwa miesiące piszą do mnie listy

Szkoda, że lecą w kulki z cenami i drażni mnie podnoszenie cen przed promocją. Taka januszerka mnie strasznie zniechęca.
Miejsca nie mam za wiele (po odjęciu szafek i sprzętu zostaje jakieś 30m2) i muszę iść na kompromis. W związku z tym kluczowe są dokładne wymiary i opcje (wielkość wózka/ów, rozszerzenia stołów, możliwość składania, przesuwania itd).
W pierwszej kolejności zgłosiłem się do REMY. Na swoich stronach mają przeciąg w postaci jednego zdjęcia i kilku zdań na temat piły DMLK. Szukając dalej w necie nadal bardzo mało. Modelu pokazowego nie ma. Więcej zdjęć nie ma, instrukcja, opis chociażby parametrów - cokolwiek więcej - czekam od kilku dni na info. Wczoraj do mnie dzwonili ale odniosłem wrażenie, że zawracam gitarę swoimi pytaniami. Zniechęcająca była również oferta mailowa - żadnego dzień dobry, witam, do widzenia - sam załącznik kopiujwklej, z którego tak naprawdę nową informacją była jedynie cena, która jest ważnym elementem całości ale reszta też mnie interesuje. Widocznie w tej Remie biznes się kręci na tyle dobrze, że nie trzeba się bardziej fatygować.
Macie jakieś sugestie, do kogo jeszcze uderzyć po ofertę?