Bo sprzęty które ściągam mają u mnie pracować, stąd zawsze robię spore research i wybieram te lepsze. Jak widzicie, żadne z nich do dziś nie padło, nie było w naprawie itp. Ciężko mi więc na siłę wyszukiwać ich minusy. Nawet jak od Chińczyków ściągam zakupy - to też po przeczytaniu uwag klientów

( nie działa cytowanie mi , więc kopiuję manualnie )
Nie będę się czepiał jakości narzędzi , ale np w filmie o elektrycznym strugu zabrakło informacji iż to jest maleństwo i ma małą moc. Na kantówki drewniane o szerokości 1-3 cm wystarczającą ale jakbyśmy chcieli obrobić dębinę to już żadnej informacji ani pokazania nie ma . Nie chodzi mi aby na siłę szukać problemów w danym sprzęcie ale aby uwzględnić jego wady i zalety a o wadach nic nie ma .
Chciałbym po prostu znaleźć kanał gdzie ktoś pokażę nawet te najoczywistsze zalety i wady . Że dane urządzenie sprawdza się tu i tam a do innej pracy trzeba wsiąść inne.
Takiego kanału nie szukając zawady z nikim brakuje mi na polskim Youtubie .
A co do chińczyków pozwolę sobie zauważyć że w filmie nie odniósł się nikt do fakty że te papiery na zwykłej wkrętarce, co na pewno nie ma tych 10 tysięcy obrotów, zerwały się i nie trzymają . A to już duża wada jakby je ktoś użył na nieprzygotowanej wcześniej powierzchni to raczej szybciej by puściły .
Ale chyba faktycznie trzeba szukać na zagranicznych internetach recenzji i pseudo recenzji danego urządzenia .