15 Maja 2026, 20:00:57 czas Polski

Autor Wątek: Cześć, forumowicze  (Przeczytany 1443 razy)

Offline skoperkoza

Cześć, forumowicze
« dnia: 20 Sierpnia 2018, 13:00:50 czas Polski »
Witam wszystkich  ;D
mam na imię Agnieszka i jestem z Pomorza. Zarejestrowałam sie na forum ponieważ szukam pomocy w trudnym procesie budowy z drewna. Marzę o miejscu na kształt wiejskiej osady, która będzie azylem dla mojej rodziny i gości, których chcemy podejmować. Wierzę, ze uzyskam tu sporo dobrej energii i wsparcia  8)

Offline tomasko

Odp: Cześć, forumowicze
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Sierpnia 2018, 18:34:16 czas Polski »
Marzę o miejscu na kształt wiejskiej osady, która będzie azylem dla mojej rodziny i gości, których chcemy podejmować. Wierzę, ze uzyskam tu sporo dobrej energii i wsparcia  8)
Jeśli chodzi o marzenia to kiedyś marzył mi się domek na wsi z fajnym podwórkiem , a wyszło tak że kupił mieszkanie w bloku. Jestem z tego mieszkania bardziej jak zadowolony :)
Mam tu w bloku lepiej niż mógłbym mieć w domku na wsi.
Chciałem przez to powiedzieć że czasami w życiu spotykają nas niespodzianki lepsze niż możemy sobie wyobrazić.
Życzę powodzenia i spełnienia tego czego się chce :)
Witam na forum :)
Jak jestem to jestem , a jak mnie nie ma to mnie nie ma.

Offline Norberto

« Odpowiedź #2 dnia: 22 Sierpnia 2018, 12:04:32 czas Polski »
Witamy płeć piękną na forum....

Offline amigorg

• Hero Member
  • Ocena +224/-6
  • Nie kupuj tego, co możesz zrobić sam.
  • View Gallery
    • Maszyny i projekty
« Odpowiedź #3 dnia: 22 Sierpnia 2018, 17:15:38 czas Polski »
Cześć i powodzenia :)

Offline popaye

« Odpowiedź #4 dnia: 22 Sierpnia 2018, 23:12:05 czas Polski »

Jeśli chodzi o marzenia to kiedyś marzył mi się domek na wsi z fajnym podwórkiem , a wyszło tak że kupił mieszkanie w bloku. Jestem z tego mieszkania bardziej jak zadowolony :)
Mam tu w bloku lepiej niż mógłbym mieć w domku na wsi.
Chciałem przez to powiedzieć że czasami w życiu spotykają nas niespodzianki lepsze niż możemy sobie wyobrazić.
Życzę powodzenia i spełnienia tego czego się chce :)
Witam na forum :)

He,he....
jedynym "blokiem", wlasciwie kamiennica w ktorym chcial bym mieszkac byl niegdys widziany przeze mnie (w Barcelonie) dom
projektowany przez Gaudi_ego.
Wlasciciel zajmowal cale 1-sze pietro ( ca. 400 m.kw) i do wejsciowego portalu wchodzilo sie (z ulicy) po przepieknych marmurowych schodach.
Dla choloty (lokatorow) byly klatki schodowe ( z tylu domu/bloku) ale w kazdej - winda i.... najmniejsze mieszkanie mialo  co  majmniej 120 m.kw. a na dostepnym (wszystkim lokatorom) dachu byla urzadzona przestrzen rekreacyjna  z piekna zielenia
i basenem.

Swojego domku (na "zabitej deskami" Wsi mazurskiej) nie zamienil bym na zadne mieszkanie w "bloku" , nawet na apartament
w slynnym "zaglu" projektu Liebeskind_a w Warszawie przy ul.Zlotej.
Fakt, nie mam basenu na dachu (za to przydomowa dzialka konczy sie brzegiem jeziora), ale jak juz "blok" to taki jak Gaudi_ego :)

Witam  Cie Agnieszko bo tu (fakt!) sporo fachowej wiedzy ale (prawie) same chlopy :(

Offline Lirorobert

• Administrator
  • Hero Member
  • Ocena +11/-0
  • View Gallery
    • Lirorobert
« Odpowiedź #5 dnia: 23 Sierpnia 2018, 07:11:48 czas Polski »
Witam na forum