Witam,
Podpinam się do pytania, korzystał ktoś ze sprzętu firmy Stiler? Mnie interesuje mniejszy model - PT 260. Nie ma dużo opinii o wyrówniarko grubościówkach tej firmy, natomiast wydają się być solidnie wykonane (z laickiego punktu widzenia). Na plus leci na pewno to że blaty podnoszone są razem, mam nadzieje że po przezbrojeniu nie będą się aż tak rozregulowywały (w modelu TDM z tego co mi wiem blaty rozchylały się na boki)
Czytam posty na forum odnośnie różnych sprzętów i ręce opadają, wygląda na to że nie da się kupić dobrego sprzętu w niskiej cenie, żeby później praca na nim nie była męką i ciągłym ustawianiem. Natomiast z tego co piszecie to wszystko wychodzi od jednego chińczyka. Dlatego moje pytanie, czy miał ktoś do czynienia z tą firmą? Jak z ustawieniem maszyny i utrzymywaniem regulacji? Miał ktoś okazję skontrolować blaty ich maszyn? Niestety z Krakowa nie po drodze mi do Siedlc, dlatego nie mam możliwości obejrzenia samemu sprzętu
Jeśli jest to kolejny nic nie warty chińczyk to może warto za te same pieniądze kupić jakąś starą solidną używkę?