19 Maja 2026, 10:37:15 czas Polski

Autor Wątek: Przywitanie  (Przeczytany 1750 razy)

Offline inz.nowakowski

Przywitanie
« dnia: 04 Czerwca 2014, 10:39:05 czas Polski »
Witam Was bardzo serdecznie, nazywam się Rafał, jestem młodym inżynierem i technikiem z Warszawy. Prowadzę kilka firm ściśle związanych z meblarstwem, produkcją i montażem mebli wykonywanych na wymiar, mebli designerskich i autorskich. Robimy różne przedziwne rzeczy od zwykłych standardowych mebli do domu do mebli ogrodowych ze starych palet, stołów z ogromnych szpul po kablach czy nowoczesnego oświetlenia wykonywanego z 45-cio letnich lamp przemysłowych. Zajmujemy się inwestycjami na różną skalę od obsługi montażu mebli na Twardej w Cosmopolitanie do małych indywidualnych klientów. Obserwuję DiD od bardzo dawna i nie ominąłem żadnego z wpisów. Szukam tu inspiracji, pomysłów na rozwiązanie technicznych problemów i mimo młodego wieku mam nadzieję, że również komuś w czymś mogę się przydać:)

Offline krzyś48

Odp: Przywitanie
« Odpowiedź #1 dnia: 04 Czerwca 2014, 11:39:04 czas Polski »
Witamy serdecznie  :)  nie wiem czy można  :-\  ja bym z chęcią zobaczył te stare ,przerobione przedmioty, którym dano drugie tchnienie  :P  oczywiście w galerii :)

Offline inz.nowakowski

« Odpowiedź #2 dnia: 04 Czerwca 2014, 12:23:31 czas Polski »
Naturalnie, w tej chwili trwają prace nad stworzeniem strony, sklepu, grafiki i ogólnie mówiąc całego  brandu zajmującego się tematyką upcyklingu czyli właśnie dawania zużytym przedmiotom drugiego życia. Jesteśmy w trakcie załatwiania spraw formalnych więc jak tylko się uporamy z biurokracją to zaprezentuję naszą galerię. Dopytujcie się na bieżąco o firmę RAMA projekt.

Offline Pasjonata

• Full Member
  • Ocena +3/-0
  • Praca karmi umysły
  • View Gallery
« Odpowiedź #3 dnia: 04 Czerwca 2014, 12:53:30 czas Polski »
Witaj na forum :) jak wyżej pisał kolega czekam na twoje projekty i zdjęcia z realizacji :)

Offline amigorg

• Hero Member
  • Ocena +224/-6
  • Nie kupuj tego, co możesz zrobić sam.
  • View Gallery
    • Maszyny i projekty
« Odpowiedź #4 dnia: 04 Czerwca 2014, 12:56:33 czas Polski »
Witam. Zaintrygowałeś mnie tematyką prac, tym bardziej czekam na foty w Galerii.

kozio

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 04 Czerwca 2014, 18:26:27 czas Polski »
Witamy i poprosimy o produkcję, również chętnie nauczymy się czegoś od Ciebie...

Offline Lechu

« Odpowiedź #6 dnia: 06 Czerwca 2014, 06:56:27 czas Polski »
Witam i ja. Opis tego czym sie zajmujesz pasuje mi do ktorejs ze stron na facebooku ktra swego czasu pokazywala mi zona. Cos w stylu "fabryka palet"? Moze to Ty? :-)

Generalne bardzo fajne tematy i na czasie obecnie.

Offline inz.nowakowski

« Odpowiedź #7 dnia: 08 Czerwca 2014, 12:25:28 czas Polski »
Fabryka palet to najbardziej znana konkurencja (tylko z facebooka) ale cieszę się bardzo, że tak dużo osób kojarzy w ogóle temat. Nasza firma nazywa się RAMA Projekt. Tak jak pisałem na razie nic o nas w sieci nie znajdziecie więc niedługo postaram się uszczknąć rąbka tajemnicy w galerii.