ja mam i używam od października. Jestem bardzo zadowolony. Na początku pracowała niewiele, ale ostatnie miesiące coraz więcej. Dokupiłem kilka frezów i coraz bardziej rozszerzam zakres prac. Teraz myślę o zabudowie w stoliku. Samo mocowanie w stliku możesz zrobić bez problemu - i na forum i w necie jest sporo rozwiązań. Zastanawiam się tylko nad jakimś fajnym i efektywnym regulowaniem głębokości/wysokości frezowania. No i jakoś wypadałoby rozwiązać logicznie, kwestię wygodnego rozruchu. Bo fabrycznie potrzebujesz 2 palców prawej ręki

Myślę, że bez problemu wytrzyma Ci pracę amatorską intensywną. Tylko zapoznaj się dobrze z parametrami i pracuj z głową to nie zarżniesz maszynki

Lepiej większe rzeczy zrobić w kilku przejściach niż w jednym, bez forsowania. No i stosuj porządne frezy. Ja na początku przyoszczędziłem i kupiłem frezy Dedra w markecie. Średnica trzpienia była coś nie tak bo wkładanie w tulejkę szło ciężko. A wyjęcie było prawie niemożliwe - trzeba było użyć narzędzi dodatkowych do pomocy

. Teraz kupuję tylko frezy Boscha i jestem z nich bardzo zadowolony.
Na pewno jeśli chcesz frezować z ręki zamiast stolika, to od razu powinieneś pomyśleć o tuningu fabrycznej przykładnicy. Nie jest to najdokładniejsza przykładnica na świecie. Warto od razu przymocować pomocnicze powierzchnie pracujące. Regulacja też nie jest najlepsza. Ale w tej klasie to standard. Przykładnica z regulacją dokładną to już większy wydatek.
Generalnie ja polecam i myślę, ze bez problemu spełni Twoje oczekiwania