14 Czerwca 2026, 22:32:32 czas Polski

Autor Wątek: Witajcie!  (Przeczytany 1339 razy)

Offline KrystianB

Witajcie!
« dnia: 22 Kwietnia 2021, 10:13:46 czas Polski »
Cześć wszystkim!
Mam na imię Krystian, lat 25. Z wykształcenia technik budownictwa. Z zawodu jestem kucharzem. W pracy osiągnąłem swój główny cel mianowicie założyłem, że w 4 lata zostanę szefem kuchni. Zaczynałem od kręcenia pizzy. Od niedawna moją pasją jest drewno i muszę się przyznać - uzależniłem się 🤫 Jestem ojcem dwójki dzieci, świat zesłał mi dwie piękne istoty w jednym dniu. Jestem osobą energiczną, która w pełni oddaje się zaplanowanym celom. Moim azylem są dwa metry kwadratowe usytuowane w piwnicy bloku 😉 Na dzień dzisiejszy posiadam kątownik, piłę ręczną z brzeszczotem do metalu, metrówkę, ołówki i wkrętarkę kupioną na promocji w Leroyu - dałem za nią 120 zł i traktuję ją jak trzecią córkę. Wyrzynarkę, którą pożyczyłem od ojca oraz stary strug ręczny który zapewne pamięta jeszcze czasy II wojny światowej. Oczywiście pożyczony. Jest jeszcze dremel 4000, który okazał się narzędziem dla mnie zbędnym. To tyle o mnie. Cieszę się, że trafiłem na Wasze forum. Mam nadzieję wiele się tutaj nauczyć i z czasem dzielić własnymi projektami.
Pozdrawiam!

Offline Lirorobert

• Administrator
  • Hero Member
  • Ocena +11/-0
  • View Gallery
    • Lirorobert
Odp: Witajcie!
« Odpowiedź #1 dnia: 23 Kwietnia 2021, 01:45:27 czas Polski »
Witam. Od dluższego czasu nikt się tak nie przywitał.

Offline mianek

« Odpowiedź #2 dnia: 29 Kwietnia 2021, 14:08:14 czas Polski »
Witamy,
faktycznie świetne powitanie! Dremel do detali małych rozmiarów, w jakie zakamarki stolarstwa na ten moment celujesz? (co chcesz własnymi siłami zrobić) Faktycznie 2m2 czy piszesz symbolicznie, że mało miejsca? :)

Offline tayjkt

« Odpowiedź #3 dnia: 30 Kwietnia 2021, 09:03:57 czas Polski »
Cześć,
teraz na forum będę można zapytać nie tylko o drewno, ale również o dobre przepisy na obiad