14 Maja 2026, 10:28:34 czas Polski

Autor Wątek: Witam Szanownych Użytkowników  (Przeczytany 1019 razy)

Offline RickWood

Witam Szanownych Użytkowników
« dnia: 13 Marca 2023, 11:49:19 czas Polski »
Dzień dobry wszyskim,
jestem pierwszy raz na forum i pragnę się przedstawić. Jestem od niedawna szczęśliwym emerytem, i dzięki temu mam czas na swoje pasje. Główna  to fotografia która mnie pochłonęła od czasu gdy miałem 8 lat, ale dla kontrastu od kilku lat zajmuję się amatorsko metalem. Teraz przyszedł czas na drewno. Zresztą praca z metalem i praca z drewnem bardzo często się z sobą zazębia. W pracach w drewnem jestem „prawiczkiem”. Cały czas się uczę. Wiedzę do realizacji moich projektów czerpię głównie z kanałów YouTuba, głównie: Lidki i Jarka, filmydluta oraz kilku innych, jak również z amerykańskich magazynów:  Popular Woodworking i Fine Woodworking Magazine. Jednaka ciągle mam wiele pytań - na razie bez odpowiedzi. Mam nadzieję że dzięki Szanownym Kolegom i Koleżankom zgromadzonych na Forum uda mi się otrzymać na nie odpowiedzi. Oczywiście sam będę również służył swoją wiedzą.
I na koniec powiem że praca z drewnem wciągną mnie coraz bardziej. W porównaniu z metalem, drewno jest czyste, magiczne w dotyku i ma boski zapach.   
Pozdrawiam Rysiek

Offline Lirorobert

• Administrator
  • Hero Member
  • Ocena +11/-0
  • View Gallery
    • Lirorobert
Odp: Witam Szanownych Użytkowników
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Marca 2023, 07:37:22 czas Polski »
Witam nowego kolegę.
Życzę udanych projektòw.