04 Maja 2026, 10:56:54 czas Polski

Autor Wątek: pergola ogrodowa  (Przeczytany 1965 razy)

Offline demolkaa

pergola ogrodowa
« dnia: 12 Grudnia 2014, 16:26:00 czas Polski »
Nie ma haka na DIY cwaniaka.

Offline AneczkaXX

Odp: pergola ogrodowa
« Odpowiedź #1 dnia: 29 Listopada 2015, 13:01:40 czas Polski »
Ja bardzo lubię spędzać czas w moim ogrodzie ale to jak pięknie wygląda nie zawdzięczam sobie. Prace nad projektem mojego ogrodu wraz z pięknym oczkiem wodnym powierzyłam http://urzadzamyzielen.pl/oferta/woda-w-ogrodzie/oczka-wodne/

Offline krzyś48

« Odpowiedź #2 dnia: 29 Listopada 2015, 13:23:14 czas Polski »
AneczkaXX ......fajnie brzmi :)
Ale, fajnie nie fajnie chciałbym koleżankę przywitać i przepytać, w odpowiednim dziale :P
http://forum.domidrewno.pl/przedstaw-sie-na-did/
jak mnie koś nie ubiegnie ;D

Offline Maciek61

« Odpowiedź #3 dnia: 29 Listopada 2015, 16:27:08 czas Polski »
Nie wiem , nie chcę nikogo posądzać, ale też być robionym w wała i aby obrażano moją inteligencję,  ale na każdym forum to jest .Pierwszy wpis nowego forumowicza ( często jak tu w temacie z przed roku albo paru  lat)   jestem użytkownikiem , korzystam kupiłam itp  i link i komentarz to wspaniała firma, tania, kochana najlepsza. W reklamie nie ma nic złego ale rób to oficjalnie , chcę zaoferować,   nawiązać współprace itp .  (rozumie ze tylko projektujesz , bo o wykonaniu projektu oni słowa o zdjęciu nie wspomnę)
« Ostatnia zmiana: 29 Listopada 2015, 16:35:05 czas Polski wysłana przez Maciek61 »

kozio

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 29 Listopada 2015, 16:54:45 czas Polski »
nie zawdzięczam sobie. Prace nad projektem mojego ogrodu wraz z pięknym oczkiem wodnym powierzyłam...
No właśnie. My tu staramy się zrobić sami więc tego typu rzezy zostaw na inne fora, a reklamy dla znajomych. Poczytaj forum to zrozumiesz a i przeczytaj co napisał Krzyś48. Witamy na forum ale poczytaj regulamin.

Offline mrozek

« Odpowiedź #5 dnia: 30 Listopada 2015, 08:40:24 czas Polski »
Karmicie szeptankę - słabo mi się robi jak widzę tak ordynarną reklamę. Takie wtargnięcie z ubłoconymi buciorami.