13 Maja 2026, 22:09:17 czas Polski

Autor Wątek: Felder Polska  (Przeczytany 4468 razy)

bog_dan

• Gość
Felder Polska
« dnia: 30 Stycznia 2015, 11:10:27 czas Polski »
Cześć.
Właśnie jestem po spotkaniu z pracownikiem firmy Felder. Sam do mnie zadzwonił bo miał informacje, że zamówiłem u nich
bezpłatny katalog, a że był właśnie w okolicy zaproponował, że przyjedzie do mnie. Zaprosiłem tego Pana i ucieszyłem się,
że już będę miał ten katalog. Przyjechał i chciał mi wręczyć jakiś mini katalog, miał może z 20 stron i były tam tylko przykładowe
maszyny, tak myślę bo się nie przyglądnąłem dobrze. Zirytowany wytłumaczyłem, że chciałem otrzymać pełny katalog (około 444 stron),
który oferują bezpłatnie na swojej stronie. Usłyszałem w odpowiedzi, że ten katalog jest tylko dla tych, którzy mają maszyny Felder  :o
Nigdzie nie widziałem takiej wzmianki i tłumaczę, że mnie nie interesują obecnie maszyny lecz dodatkowe wyposażenia, osprzęt, narzędzia.
Usłyszałem w odpowiedzi, że w tym niby katalogu to jest (20 stron !). Straszna łaska, katalog chciałem ... Pogoniłem go więc  :)

Offline adrian_c

Odp: Felder Polska
« Odpowiedź #1 dnia: 30 Stycznia 2015, 11:37:35 czas Polski »
ja również dostałem taki tel. Zaprosiłem Pana do siebie, tzn sam zaproponował, że podjedzie do mnie.
Dostałem duży katalog, który prezentowany był na stronie i co cenniejsze sporo porad i namiarów :)

Offline cyrulik

« Odpowiedź #2 dnia: 30 Stycznia 2015, 12:38:19 czas Polski »
Ja też zamówiłem katalog po filmie Jarka.
Dzień później zadzwonił Pan i mówi że mi go przywiezie bo mieszka nie daleko. Dostałem ten duży katalog, chwile również pogadaliśmy, wszystko miło i przyjemnie.
Na koniec Pan do mnie mówi, żebym sobie pooglądał filmy Dom i drewno w internecie :-)
Jarek jesteś na dużym propsie w Felderze :-)
Pozdrawiam - Michał

mily68

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 30 Stycznia 2015, 13:04:57 czas Polski »
I u mnie był pan z Feldera. Gruby katalog, miła rozmowa, dużo cennych informacji. Nie namawiał do oglądania filmów reklamujących. Dużo konkretów również vs maszyn innych producentów (w tym także z krajów ryżu i bambusa).

Offline cyrulik

« Odpowiedź #4 dnia: 30 Stycznia 2015, 14:53:18 czas Polski »
Listonosz właśnie przytargał przesyłkę z Feldera, dostałem jeszcze ten mały katalog.

Fajnie się to ogląda, dobrze że nie ma w nim cen maszyn, można chwilę dłużej pomarzyć :D
Pozdrawiam - Michał

Offline Krystian

« Odpowiedź #5 dnia: 30 Stycznia 2015, 16:19:14 czas Polski »
Za przesyłkę płaciłeś ?

Offline cyrulik

« Odpowiedź #6 dnia: 30 Stycznia 2015, 16:20:16 czas Polski »
Nie, przecież katalog jest bezpłatny :)
Pozdrawiam - Michał

bog_dan

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 31 Stycznia 2015, 22:18:21 czas Polski »
No to miałem pecha. Zawiódł "czynnik ludzki". Ten człowiek może musiał jakąś normę zrobić, a ja mu pokrzyżowałem plany.
Bo jak odchodził to coś strasznie pod nosem marudził. Zaczekam spokojnie może katalog dojdzie pocztą.

Offline Robsonik

« Odpowiedź #8 dnia: 08 Lutego 2015, 23:13:38 czas Polski »
Zadzwoń jeszcze raz i powiedz o swoich żalach. Podjedzie jeszcze raz i przywiezie właściwy katalog.

Offline adrian_c

« Odpowiedź #9 dnia: 13 Lutego 2015, 19:17:04 czas Polski »
ha dziś przyszedł katalog....tylko, że ja już go mam, bo przywiózł PH 2dni po zgłoszeniu. Zresztą Pan PH dzwonił i pytał czy już przejrzałem czy coś mnie interesuje itp. Bardzo miłe z jego strony.

Więc jeden komuś mogę oddać :)

Offline cyrulik

« Odpowiedź #10 dnia: 13 Lutego 2015, 19:49:25 czas Polski »
Do mnie też dzisiaj listonosz przytachał, dwie sztuki.
Mam dwie za dużo, ktoś chce?
Pozdrawiam - Michał

Offline Krystian Adam

« Odpowiedź #11 dnia: 13 Lutego 2015, 20:22:42 czas Polski »
No ja bym chciał a skąd jesteś?

Offline cyrulik

« Odpowiedź #12 dnia: 13 Lutego 2015, 20:24:07 czas Polski »
Rzeszów, mogę przy okazji wysłać pocztą jak pokryjesz koszty.
Pozdrawiam - Michał

Offline Krystian Adam

« Odpowiedź #13 dnia: 13 Lutego 2015, 20:31:53 czas Polski »
Ja okolice Wałbrzycha trochę daleko. Wstrzymam się a i tak mogę online oglądać. Ale dzięki.

Offline Robsonik

« Odpowiedź #14 dnia: 13 Lutego 2015, 20:40:32 czas Polski »
Rzeszów, mogę przy okazji wysłać pocztą jak pokryjesz koszty.

Z chęcią się z Tobą spotkam w sprawie katalogu.
Możesz liczyć na rewanż z mojej strony :-)