Strona główna
Pomoc
Szukaj
Wiadomości
Recents
Zaloguj się
Rejestracja
Show posts:
Recents
.
Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.Czy dotarł do Ciebie
email aktywacyjny?
Maj 20, 2024, 21:03:11 pm
Forum stolarskie Domidrewno.pl
»
Wykańczanie powierzchni
»
Środki naturalne
»
Wałek kuchenny, czym zabezpieczać?
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony:
1
[
2
]
Do dołu
Autor
Wątek: Wałek kuchenny, czym zabezpieczać? (Przeczytany 3380 razy)
Rizer
Hero Member
Wiadomości: 683
Odp: Wałek kuchenny, czym zabezpieczać?
«
Odpowiedź #15 dnia:
Marzec 07, 2015, 18:40:42 pm »
Poza tym sosna jest dość miękka. Ja bym proponował jak byś uznał ten wałek jako praktykę/ćwiczenie przed zrobieniem kolejnego z czegoś odpowiedniejszego np buczyny.
Zapisane
,,Dla człowieka który ma tylko młotek, wszystko zaczyna wyglądać jak gwóźdź"
Abraham Maslow
kozio
Gość
Odp: Wałek kuchenny, czym zabezpieczać?
«
Odpowiedź #16 dnia:
Marzec 07, 2015, 19:21:59 pm »
Ja teraz mam klatki i skrzynie tylko z sosny albo plastiku
Ale niedawno miałem na eksport opakowania z jakiegoś liściastego co dawało obornikiem
Na akcesoria do kuchni jednak najlepszy buk.
Zapisane
Drukuj
Strony:
1
[
2
]
Do góry
« poprzedni
następny »
Forum stolarskie Domidrewno.pl
»
Wykańczanie powierzchni
»
Środki naturalne
»
Wałek kuchenny, czym zabezpieczać?