Chciałbym jeszcze raz podziękować za rady i pokazać szafę którą zrobiłem. Trochę mi to zajęło, ale koniec końców jestem zadowolony. Było dużo walki z krzywymi ścianami i krzywą podłogą, jedyną rzeczą, której nie udało mi się zrealizować to samodomykacze skrzydeł - zabrakło mi miejsca na górze. Dziwne, bo liczyłem według wzorów. Chciałem jak najwięcej skręcić na konfirmaty i tak zrobiłem, ale potem okazało się to przekleństwem, bo musiałem dopasowywać i zwęzić środkowy sektor przez co musiałem praktycznie zdemontować wszystko. Na łączniki plastikowe szybciej i łatwiej. System przesuwny to Bimak Solar II, ogólnie bez zastrzeżeń, ale moim zdaniem instrukcja montażu dość uboga. Ani słowa o otworach do śrub skręcających profile i regulujących dolne wózki - gdybym nie oglądał filmu instruktażowego i nie pomierzył to bym się zdziwił. Na szuflady użyłem metalboxy i hamulce airmatic. Za wszystkie materiały zapłaciłem trochę mniej niż 2500zł. Zdjęcia powinny być raczej jak szafa była pusta, ale trudno. Mieszkanie na parterze i straszenie mało światła dociera do pokoju, dlatego takie słabe zdjęcia.
Pozdrawiam