01 Maja 2026, 13:11:14 czas Polski

Autor Wątek: Witam Was  (Przeczytany 1025 razy)

Offline arcadiusz

Witam Was
« dnia: 14 Lipca 2015, 09:06:20 czas Polski »
Odkąd przeprowadziłem się z rodziną na wieś do naszego domu ciągle coś w nim trzeba robić, jak nie w domu to na działce i tak powoli powoli coś tam tworzymy. Interesuję się majsterkowaniem i chyba już wszystkiego doświadczyłem samemu: zajmowałem się murowaniem, zrobiłem chyba wszystkie meble z płyty mdf do domu, kurnik, domek narzędziowy obecnie budowa piwniczki w ogrodzie. Sam zamontowałem pompę ciepła, przydomową oczyszczalnie ścieków, hydraulikę w kotłowni(Atmos z buforem) Lubie tworzyć różne rzeczy sam, oczywiście w miarę swoich możliwości i narzędzi jak czegoś nie umiem to szybko się uczę - czasami na własnych będach :) ale co tam. Postanowiłem dołączyć do tego forum z nadzieją na dalszy rozwój w dziedzinie stolarki. Kolejny pomysł to zadaszenie tarasu. Moim marzeniem jest mieć warsztat stolarski z wyposażeniem. Narazie pozostaje garaż który często zagracam i trzeba co jakiś czas go sprzątać. Acha z zawodu jestem żołnierzem zawodowym o specjalności łączności teleinformatycznej :)
Witam i pozdrawiam.
arek
arcadiusz

kozio

• Gość
Odp: Witam Was
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Lipca 2015, 09:32:26 czas Polski »
Witam,
Takiego to aż miło powitać...

Offline amigorg

• Hero Member
  • Ocena +224/-6
  • Nie kupuj tego, co możesz zrobić sam.
  • View Gallery
    • Maszyny i projekty
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Lipca 2015, 09:52:02 czas Polski »
Witaj. Żołnierz na wsi..... będzie miał nas na forum kto żywić i bronić ;) Dużo sam zrobiłeś, masz smykałkę, pracy Ci nie zabraknie. Teraz meble z płyty możesz zamieniać na samodzielnie zrobione meble z drewna. Powodzenia :)

Offline krzyś48

« Odpowiedź #3 dnia: 14 Lipca 2015, 12:43:43 czas Polski »
Miło powitać :)
Skąd piszesz ???

Offline arcadiusz

« Odpowiedź #4 dnia: 14 Lipca 2015, 12:53:52 czas Polski »
Okolice Milicza 50km na pn-wch od Wrocławia

akwa-stolarz

• Gość