No nie comments.
Przepraszam jak Cię uraziłem.
Raczej miałem na myśli to co napisał Lirorobert, totalnie mnie nie zrozumiałeś.
Od dzisiaj "schodzę z Ciebie"
Nie czuję się urażony Twoim postem, pisałem to co widzę i oceniam, portal jest dla wszystkich
i niczego złego nie pisałem.
Pozwól że będę pisał pozytywnie i negatywnie

o innych i wyrażał swoje poglądy też.
O Tobie już nic nie będę pisał ani Cię oceniał, żadem komentarz nie będzie mówi o Tobie i nie bierz nic do siebie.
Francja
Portal jest dla wszystkich. Pozytywne komentarze nawet wbrew woli opisywanych są dopuszczalne
Powiem coś z innej grupy dyskusyjnej, tam fascynują się kto ma lepszy sprzęt i testują te narzędzia, chodzi o grupę
fotograficzną (rozdzielczość, głębia ostrości i inne badziejewia).
Bzdura, talent ma 2 warstwy: genialny odtwórca i artysta.
Bez względu jaki masz sprzęt to wiedz: mistrz i artyzm to coś innego, artyzm to oryginalność, to dar Boży

wyjdzie w naturze i zostanie "na wieki".
Np, ja jestem, typowym "odtwarzaczem drewnianym" , dokładny, precyzyjny, oczytany ale zero talentu do oryginalnej pracy z drewnem. Jest to dla mnie odskocznia, mam gdzie indziej pracę, stres, tutaj dużo się uczę i doskonalę powielam to co widzę i oglądam na YT i w Internecie etc. (to dla pocieszenia innych).
Moim zdaniem mamy w Tej grupie także ludzi obdarzonych prawdziwym Mistrzostwem i Talentem.
Nie będę opisywał Mistrzów mógłbym Im zaszkodzić, bo niestety u nas nie wypada , ma być siermiężnie

Trochę radości z własnych dokonań i dystansu do siebie życzę "A", żegnaj

.
I won't notice You, "A".
Godz 4:00 tmp 20 st C, ciepło.