13 Maja 2026, 08:55:27 czas Polski

Autor Wątek: Witam wszystkich  (Przeczytany 3557 razy)

Offline Goldkris

Witam wszystkich
« dnia: 27 Września 2015, 00:16:23 czas Polski »
Witam na imie mam Krzysiek DiD ogladam od paru ładnych miesiecy, niestety a moze i dobrze ogladanie tak mnie wciagneło ze z kazda wolna chwila ogladalem coraz wiecej  no  i doszlo do tego ze pare dni temu zamowilem caly sprzecik do warsztatu . Składanie tego wszystkiego zajelo mi pare dni ale udalo sie :) Teraz zostaje tylko brac sie za robote :)

mily68

• Gość
Odp: Witam wszystkich
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Września 2015, 02:16:08 czas Polski »
Witam.
Pochwal się co kupiłeś :)

Offline Goldkris

« Odpowiedź #2 dnia: 27 Września 2015, 08:37:44 czas Polski »
Na poczatku chcialem  kupic Feldera hehe ale niestety jak sie dowiedzialem ile koszztuje zszedlem szybko na ziemie :) pozniej  zainteresowalem sie Hammerem niestety tez zostaje poza moim zasiegiem . Szukajac maszyn trafilem przypadkiem na firme Holzmann   ceny maja jak dla mnie przystepne wiec zamowilem pare maszynek :) Wszystkie maszyny sa tej marki : Piła taśmowa HBS 300J  piła ukośnica KAP 305JL Piła stołowa Holzmann TS 250 Frezarka dolnowrzecionowa stołowa FS 160L Odciąg do trocin ABS 2480 Strugarko-grubościówka HOB 260NL Szlifierka talerzowo taśmowa BT 1220 Wiertarka SB 4115H na razie to wszystko .

Offline amigorg

• Hero Member
  • Ocena +224/-6
  • Nie kupuj tego, co możesz zrobić sam.
  • View Gallery
    • Maszyny i projekty
« Odpowiedź #3 dnia: 27 Września 2015, 09:07:26 czas Polski »
Witaj. No masz zestaw, którym możesz zrobić prawie wszystko. Jaki masz warsztat? Specjalne pomieszczenie?. Teraz możesz w pełni korzystać  z wiedzy o stolarstwie zgromadzonej na forum i nie tylko. Powodzenia :)

Offline morosoph

« Odpowiedź #4 dnia: 27 Września 2015, 09:52:52 czas Polski »
Ten "przedimek' Gold chyba nie jest bezpodstawny. Jakby coś Ci zbywało daj znać- podeślę namiary ;D
No to do roboty - powodzenia

Offline Goldkris

« Odpowiedź #5 dnia: 27 Września 2015, 12:24:36 czas Polski »
Warsztat niestety to garaz za duzo miejsca w nim nie ma  niestety ale musi jakos wystarczyc na razie , problem ze skladowaniem drewna miejsca  brak ale  trzeba bedzie cos wykabinowac . Jezeli  chodzzi o  zbywaniee czegos hehe to  mam dwie maszyny do sprzedania jakby ktos byl zainteresowany RYOBI Ukośnica 254 mm EMS254L maa 3 miesiace pare razy cos przyciela i to wszystko:) i Pilarka stołowa METABO tez 2 miesieczna :)

Offline Wojtek Ś

« Odpowiedź #6 dnia: 27 Września 2015, 13:22:12 czas Polski »
Witam i ja :) Sprzęt już masz teraz zostaje tylko działać. Napisz jeszcze czym się zajmujesz i skąd nadajesz.
Pozdrawiam i życzę owocnych realizacji :)
Nieważne na jakim sprzęcie pracujesz ważne jak to robisz :)

Offline Goldkris

« Odpowiedź #7 dnia: 27 Września 2015, 14:05:15 czas Polski »
No faktycznie nie napisalem na poczatku prowadze firme transportowa  w malownieczej i pieknej miejscowosci zwanej Przeworskiem;) Moze znajdzie sie ktos z tej czesci Polski;)

Offline Lirorobert

• Administrator
  • Hero Member
  • Ocena +11/-0
  • View Gallery
    • Lirorobert
« Odpowiedź #8 dnia: 27 Września 2015, 17:01:51 czas Polski »
Witam nowego kolegę