14 Maja 2026, 10:29:06 czas Polski

Autor Wątek: Kupię strug  (Przeczytany 2318 razy)

Offline AdamSz

Kupię strug
« dnia: 01 Listopada 2015, 11:59:35 czas Polski »
Witam,
najwyższa pora zaopatrzyć się w strug którym można zacząć cokolwiek działać. Nie mogę się niestety zdecydować (wiadomo dlaczego-ograniczony budżet;/). Znaleźliście może ostatnio jakieś ciekawe ogłoszenia o sprzedaży, bądź może sami macie coś do zaoferowania??
Interesują mnie strugi rozmiarowo jak STANLEY no 4 lub 5, ewentualnie coś podobnego. Co sądzicie o strugach ANANT, lub nówki serii handyman ?? Jeśli chodzi o używki to, z tego co się na forum naczytałem, to może i lepiej bo byłby już wyszlifowany :D ( mam nadzieję ).
Pozdrawiam:D

Offline Arek15

Odp: Kupię strug
« Odpowiedź #1 dnia: 01 Listopada 2015, 19:48:30 czas Polski »
w przyszłym tygodniu bedę sprzedawał kilka sztuk, obserwój dział sprzedam

krzysiek

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 01 Listopada 2015, 20:35:08 czas Polski »
Rozumiem ,że czarny Bailey 4 1/2 z dociskiem Record'a jest już zarezerwowany.  ;) :D
Nie mogę się już doczekać  ;D

mily68

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 01 Listopada 2015, 21:16:00 czas Polski »
Też bym chętnie coś kupił ale widzę, że co poniektórzy wiedzieli wcześniej co będzie w ofercie i już sobie to i owo porezerwowali... :(
Masz może jakąś 7-mkę?
Szukam też łamacza wiórów i docisku.

Offline Wojtek_P

« Odpowiedź #4 dnia: 01 Listopada 2015, 21:24:36 czas Polski »
Chętnych jest więcej. Szukam struga 4-5 :)

krzysiek

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 01 Listopada 2015, 21:34:32 czas Polski »
Miłosz ja po prostu wcześniej odpowiedziałem na propozycję Arka ,którą złożył kiedyś w jednym z postów w dziale "STRUGI"
Temat istnieje już od kilku miesięcy i gdyby nie pech to już bym miał używanego ,starego Stanley'a.
Tak więc nie ma żadnego kumoterstwa i machlojek ;) :D
Pozdrawiam 

mily68

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 01 Listopada 2015, 22:04:14 czas Polski »
Krzychu przecież wiem. Nie mam żadnych pretensji ;D

krzysiek

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 01 Listopada 2015, 22:56:34 czas Polski »
No to fajnie . Naprawdę czekam na niego z niecierpliwością i przeglądam filmy o renowacji Stanley'ów, nawet uchwyt do ostrzenia zrobiłem. :)

mily68

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 01 Listopada 2015, 23:06:12 czas Polski »
Trzymam kciuki żeby się udało!

Offline Arek15

« Odpowiedź #9 dnia: 01 Listopada 2015, 23:29:26 czas Polski »
jak krzysiek powiedział, o strugach trąbie już od sierpnia, ale to tamto , dużo pracy i wysyłka do pl dopiero teraz dla krzyśka jest zarezerwowany i jeszce jedną czwórkę obiecałem, ale wciąż kilka czwórek będzie , jest odpowiednik piątki nie pamietam nazwy, gładzik też ... troszkę tego jest, mam fotki, tylko czekam aż wszystko bezpiecznie trafi do pl i wtedy aukcje od złotówki na all... i bijcie się :) dla forumowiczów będzie  zniżka , wszystko dokładnie opisze w dziale sprzedam